Femeia-Libertatea de a FI

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 9 Mai 2019, 18:00 Joi

Descriere

Libertatea de a fi e ceva cu care ne naștem și presupune sa facem alegeri conștiente pentru binele nostru cel mai înalt!

Libertatea de a fi este să vezi în interiorul tău cum ești tu și cum vrei să arate viața ta, dincolo de ceea ce ai învățat că trebuie să fii și să fie viața ta. Și toate acestea în armonie și pace cu aceasta realitate. Acestea se pot face cu ușurință și bucurie dacă alegem să conștientizăm ce ne dorim și ce este potrivit pentru binele nostru cel mai înalt.

În ediția a 13-a o vom avea invitată specială pe Iulia Bud- terapeut Theta Healing, Access Bars, Access Energetic Facelift și Access Procese de Corp, cu care să dezbatem acest subiect frumos și mult dorit de noi toate: LIBERTATEA noastră și cum o putem avea în fiecare zi.

Iulia ne va dezvălui despre credințele ei vechi, dar vom învăța împreună cu ea și cum poate fi și mai bine de atât și cum putem să ne simțim mai libere, mai frumoase, mai fericite. ”Frica că voi pierde iubirea sau că voi fi judecată pentru ceea ce sunt cu adevărat m-a ”călăuzit” mulți ani pe drumul vieții. Îmi sunt recunoscătoare mie și Universului că am ales să fiu "Eu" și să îmi permit să văd și să simt ce îmi doresc eu cu adevărat”.- Iulia Bud

Rezervarea locului tău se face numai prin înscrierea ta, prin formularul de aici:
https://bit.ly/2YZmbKp

Dacă ai o prietenă sau mai multe și vrei să le arăți ce minunate sunt întâlnirile noastre feminine, ia-o/ia-le de mână și veniți împreună la eveniment!
Împreună putem învăța să devenim Femei feminine!

Ajută-ne să creștem comunitatea noastră și dă un share evenimentului! Iți mulțumim!
Te invităm cu drag!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?