Fill The Silence II

Imagini

Informații

Data: 9 - 11 Decembrie 2022

Descriere

Asociația Take Our Hand vă aduce la cunoștința că în perioada 9-11 Decembrie va avea loc a doua ediție a conferinței “Fill the Silence” ținută la Opera Națională din București. Scopul acestui eveniment este de a sensibiliza publicul tânăr în legătură cu bullying-ul, un fenomen care capătă din ce în ce mai multă amploare.

• Vineri 14:00-16:30
• Sambata 10:00-16:30
• Duminica 10:00-17:00

În cadrul conferinței, elevii vor putea participa activ, contribuind la conturarea unui plan de acțiune în mediul școlar, în vederea ameliorării efectelor fenomenului de bullying. Acest eveniment îi vă ajuta pe tineri să își dezvolte latura emoțională, precum și abilitatea de a lucra eficient în echipă.

Fill The Silence este un proiect ambițios, pornit de la o idee îndrăzneață a membrilor fondatori ai organizației Take Our Hand, care dorește să insufle în mințile tinerilor o sămânța care, de-a lungul timpului, va răsări, creând cel mai frumos pom al calităților umane.​

De asemenea, adulților în devenire li se va oferi posibilitatea de a se descoperi, de a-și afirma valorile morale pentru a fi mândri de cine sunt și siguri de propria persoană. Considerând că merită să luptăm pentru un viitor mai bun, încercăm, prin această conferință, să transmitem un mesaj puternic, pornind de la un subiect delicat și vital.

În cadrul primei ediții a conferinței desfășurate la Palatul Parlamentului, în luna mai, participanții au avut ocazia să își împărtășească opiniile și să învețe atât de la speakerii specializați în diverse domenii, cât și din experiențele personale împărtășite de cei ce s-au simțit ascultați și înțeleși. Ne-am bucurat de prezența unor vorbitori de excepție precum Vlad Dutescu, coach și trainer, Andrei Nicolae, CEO Youni și TED-Ed speaker, Laura Mesescu, psiholog și consilier școlar.

Am reușit ca, împreună cu cei 170 de participanți din toata țara, să punctăm importanța relațiilor pe care adolescenții le stabilesc cu membrii familiei, cu cadrele didactice, precum și efectul acestora asupra evoluției tinerilor, insistând asupra repercusiunilor pe care lipsa de comunicare le poate aduce în viața noastră, a tuturor.

Cu ocazia celei de-a doua ediții ne vom bucura de prezența doamnei Louise Evans, psiholog și scriitor 5 Chairs, dl. Sebastian Dobrincu, antreprenor și investitor, dl. Andrei Nicolae, CEO Youni și TED-Ed Speaker și dl. Vlad Duțescu, Coach & Trainer la Sandler Training RO.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?