Managementul Resurselor Umane - Online

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 12 - 13 Iunie 2021

Descriere

Toate organizațiile au oameni – respectiv Resurse Umane. Indiferent de dimensiunea organizației, aceasta supraviețuiește şi performează datorită capabilităților și performanțelor personalului ei. Managerul de HR trebuie să dețină cunoştinţe despre proiectarea sistemelor de lucru prin care angajaţii contribuie la activitatea organizației. Printre activitățile Managerului de Resurse Umane se numără conceperea posturilor de lucru, angajarea personalului, recompensarea, recunoașterea și dezvoltare strategică, stabilirea și implementarea sistemelor de evaluare a performanțelor profesionale.

Temele cursului HR Management sunt:

Identificarea detaliată nevoilor fiecărui angajat
Coordonarea desfăşurării activităţilor de resurse umane
Coordonarea personalului din departamentul de resurse umane
Recrutarea şi selecţia angajaţilor
Evaluarea performantei angajatiilor
Stabilirea planului strategic de dezvoltare a resurselor umane Identificarea şi aplicarea instrumentelor de motivare a personalului
Dezvoltarea personalul din departamentul de resurse umane şi consilierea celorlalţi manageri
Monitorizarea sistemului de relaţii de muncă al organizaţiei
Elaborarea de pachete motivaţionale în raport cu resursele organizaţiei

DURATA

2 zile a cate 8 ore


ATENTIE

Grupa minima de 6 persoane in caz contrar va fi amanat pentru o data ulterioara


DESPRE TRAINER

Emilia Cernăianu linkedin Trainer și Consultant ACCEDIO - a lucrat peste două decenii în domeniul managementului general, cu precădere în managementul resurselor umane, în proiecte foarte diverse, complexe și provocatoare, atât în țară cât și în străinătate. De-a lungul timpului a oferit consultanță și training pentru mediul privat și pentru cel public acumulând o vastă experiență pe care o folosește în abordarea integrată a celor mai potrivite instrumente manageriale, în acord cu clienții și partenerii săi.

Este interesată de dezvoltarea capabilităților individuale de a gândi în perspectivă, de a înțelege contextul, cu oportunitățile și limitările lui și de a transpune în mediul propriu viziunea de dezvoltare a afacerii, ținând cont în principal de resursele umane. Stilul ei de training îmbină comunicarea deschisă cu nevoia de învățare experiențială a adulților, considerându-i pe cursanți parteneri de dialog. Emilia este formator acreditat ANC (CNFPA). Trainer certificat ANC (CNFPA) Manager Proiect și Manager Resurse Umane. Deține o diplomă MBA Open University Business School UK.


Conditii de rambursare:
80% din valoarea cursului

Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?