Sales # Revive ’19

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 Februarie 2019, 14:00 Joi
Preț: 30 lei

Descriere

Cum ridicăm vânzările la un nivel superior?
SalesElite vă invită la seminarul Sales # Revive ’19 în care vor fi abordate:

# Conceptul de vânzare eficientă;
# Structura vânzărilor de succes;
# Principii de dezvoltare consecventă a vânzărilor.

Întâlnirea (~2,5 ore) va fi structurată astfel: o expunere (teoretică și practică) a temelor principale, urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri, în care vor fi analizate aspectele importante ale vânzării și în urma căreia vor fi stabilite și următoarele subiecte actuale de interes pentru participanți. Pentru orice detalii vă rugăm să ne contactați telefonic și vă vom ajuta cu plăcere.

Informațiile sunt, în primul rând, adresate celor implicați în vânzări B2B, dar majoritatea noțiunilor se pot utiliza cu succes și pentru alte modalități de vânzare, inclusiv în viața personală.

Moderatorul evenimentului va fi domnul Marius Manic, practician în vânzări și doctor în marketing, cu mai bine de 20 de ani de experiență în multiple industrii și companii.

Evenimentul va avea loc în 21 februarie 2019, în Brașov, Str. Iuliu Maniu nr. 62 (pensiuneambient.ro). Vă rugăm să vă înscrieți numai la sesiunea corespunzătoare activității dvs. zilnice:
-cea de la 14:00 va fi dedicată persoanelor implicate direct în activitatea zilnică de vânzări: agenți de vânzări, reprezentanți de vânzări, business developers, freelancers;
-cea de la 17:00 se va adresa celor cu atribuții de management și conducere a echipelor de vânzări: manageri de vânzări, directori comerciali, team leaders, administratori, business owners.

Fiecare participant va fi contactat după înscriere, pentru stabilirea subiectelor particulare de interes. Special pentru acest eveniment, investiția necesară este de numai 30 de lei per participant.
(Sau gratuit, dacă sunteți însoțiți de alți 2 prieteni!)

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?