Soluții de management pentru Pădurea Băneasa - Online

Imagini

Informații

Data: 6 Decembrie 2021, 15:00 Luni
Locul:Bucureşti, Parcul Natural Văcărești

Descriere

Vă invităm pe data de 06.12, începând cu orele 15.00, la întâlnirea în cadrul căreia discutăm propuneri de soluții de management pentru Pădurea Băneasa.
Întâlnirea va avea loc online și va facilita un dialog informal între factorii interesați de promovarea, conservarea si managementul singurei păduri urbane a capitalei.
Contribuția infrastructurii verzi-albastre urbane la viața comunității prin servicii ecosistemice este indubitabilă. Aceasta se manifestă prin servicii culturale, de reglare a climatului, apei și solului sau prin servicii de producție, toate acestea oferind orașelor baza necesară bunăstării dar și garanția unor soluții sustenabile pentru provocările viitoare ridicate de schimbările climatice. În acest context, managementul infrastructurii verzi-albastre urbane trebuie să urmărească menținerea funcțiilor ecosistemice și să asigure implicarea factorilor interesați pentru a asigura o punte solidă între nevoile naturii, ale comunității și sistemul de politici publice.
Întâlnirea este organizată de Asociația Parcul Natural Văcărești și are loc în cadrul proiectului Oameni și arbori, în care căutăm soluții de management al Pădurii Băneasa pentru dezvoltare urbană durabilă și reziliență. Proiectul este realizat în parteneriat cu Universitatea din București, ACDB și UAUIM Facultatea de Arhitectura, finanțat prin programul CIVIS, A European Civic University.
Linku de ZOOM: https://us02web.zoom.us/

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?