Train the Trainers - Online

Imagini

Informații

Data: 6 - 14 Noiembrie 2021

Descriere

Train the Trainers - Online
Sustinut de CODECS Puterea cunoasterii

Data sustinerii 06, 07, 13, 14 /11/21 09:00 - 17:00
SCOPUL PROGRAMULUI

Acest program de training va dezvaluie care sunt principalele aspecte ce trebuie urmarite in pregatirea, livrarea si evaluarea unui training, indiferent de domeniul vizat.

OBIECTIVE

Furnizarea cunostintelor de baza privind procesul de instruire
Dezvoltarea abilitatilor de utilizare a mijloacelor de sustinere a procesului de instruire
Dezvoltarea tehnicilor de deductie a cauzelor unor comportamente umane in timpul sesiunilor de training si facilitarea interactiunii cu participantii
Exersarea cunostintelor si abilitatilor dobandite in cursul programului prin conceperea si sustinerea unor sesiuni de training.
Care este diferenta dintre instruirea traditionala si training? Cum comunicam mai usor ideile in fata unui auditoriu? Tehnici de debriefing - exersare debriefing pe activitati parcurse, am terminat exercitiul, acum ce fac? Cum abordam intr-un mod constructiv relatia cu auditoriul si ne dezvoltam abilitatile de comunicare cu oamenii dificili? Vino sa afli raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele, pe care le poti pune chiar tu, in cadrul programului Train The Trainers.

Ce veti obtine parcurgand acest program:

Accesul la un curs acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si dezvoltat pe baza competentelor din standardul ocupational formator, astfel incat fiecare particpant care finalizeaza cu succes acest curs sa poata sa sustina un program de instruire;
Certificatul ANC care permite exercitarea profesiei de FORMATOR (cod COR 242401) - in urma absolvirii cu succes a cursului si a evaluarii competentelor dobandite. Evaluarea se face de catre o comisie mixta formata din reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Calificari si reprezentanti CODECS.
La finalul programului, participantii vor dobandi abilitatile de a realiza o prezentare concisa si eficace, de a folosi instrumente specifice pentru impact, credibilitate prin controlul limbajului verbal si nonverbal si vor aborda in mod constructiv relatia cu auditoriul.

STRUCTURA SI DURATA PROGRAM

Durata: 4 zile | plus 1 zi EXAMENUL de certificare ANC (daca se doreste certificarea participantilor)
O zi de training contine 6 ore de lucru efectiv, dispuse in 4 sesiuni de 1 ½ h.
Asistenta postformare pentru desfasurarea primului curs.
Conditii de rambursare:
Acest eveniment este nerambursabil

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?