Wall-Street Financial Forum

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 23 Aprilie 2019, 09:00 Marți

Descriere

In cei 30 de ani care au trecut de la caderea regimului comunist, Romania a traversat diverse etape in evolutia economiei sale. De la perioade de boom la crize, de la capitalismul incipient si plin de necunoscut, la tigrul Europei de astazi, vom analiza in cadrul conferintei evolutia economiei din multiple perspective.

Vom vedea cum au evoluat indicatorii macroeconomici, ce impact au avut investitiile in economia reala, cat de maturi suntem astazi in fata competitiei, dar si cum stam la capitolul economisire, investitii personale, educatie financiara, asigurari.
Participarea este GRATUITA! Te poti inscrie aici: https://conferinte.wall-street.ro/WallStreetFinancialForum2019/index.html
Topics: Analiza macro din punct de vedere al economistilor si analistilor, radigrafia economiei reale (investitii corporate ale bancilor, imobiliare, finantari, asigurari, crearea de locuri de munca, M&A), finante personale (economisire si investitii), educatie financiara.

Aplica aici, GRATUIT, pana joi,18 aprilie: https://conferinte.wall-street.ro/WallStreetFinancialForum2019/index.html
Datele cu caracter personal pe care le introduci vor fi folosite exclusiv pentru a te informa in legatura cu procesul de selectie a acestei conferinte.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?