Workshop online – Psihobiologia pre și perinatală

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 2 - 3 Decembrie 2020

Descriere

Prin intermediul acestui workshop veți înțelege originea și dinamica stărilor emoționale, comportamentale și psihobiologice instabile determinate de fazele pre- și perinatale și în plus vei primi îndrumări pentru sprijin terapeutic.

Conținutul atelierului:
• Prezentarea generală a traumei de șoc din această categorie globală de activare neuronală și simptomele acesteia;
• Teoria generală a psihologiei pre- si perinatale și prezentarea instrumentelor Somatic Experiencing® și SOMA-Embodiment® ca suport terapeutic pentru a aborda simptomele și comportamentele instinctuale de supraviețuire legate de traume;
• Exercițiu de încorporare pentru a salva energia vitală și prezentarea de noi perspective asupra percepției pentru a găsi căi de ieșire din traume;
• Demonstrație video a intervenției terapeutice;
• Dezvoltarea de abilități terapeutice verbale, somatice și emoționale pentru a ne sprijini pe noi înșine și pe clienți nostrii.
• Intrebari si raspunsuri

Cui se adresează?
Psihologilor, psihoterapeutilor, asistenților social, asistenților medicali, Kinetoterapeutilor, psihopedagogilor precum și pentru alți profesioniști care se ocupă de situații traumatice.
Sônia Gomes este doctor în Psihologie Clinică cu peste 20 de ani de experiență de predare și îngrijire în tratamentul traumelor individuale și colective. Ea a clasificat simptomele și tulburările psihice legate de stresul fetal, naștere și experiențele extrem de activatoare din perioada neonatală, ca traume de șoc global care afectează în mod activ sistemul nervos central. O persoană poate readuce răspunsuri de memorie primare, similare, dacă este expusă la distanțare socială sau la stres cronic.
Aceste niveluri ridicate de activare împiedică creierul să gestioneze, să exploreze și să integreze noi experiențe de viata.
Când adultul care a suferit un stres fetal devine foarte vulnerabil, el se fragmentează cu ușurință în condiții anormale de mediul psihosocial. Acest tip de amenințare actuală tinde să conducă la angoasă, depresie și disperare în raport cu lumea
Perioada de desfașurare:
2 decembrie : 18.00 - 21.00
3 decembrie : 18.00 – 21.00
Data limita pentru inscriere: 25 noiembrie
Numarul locurilor disponibile: 40
Detalii plată:
Taxa de participare la workshop 130€.
Plata se face în RON, la cursul BNR din ziua plății, către Asociația "Pași către Tine" CIF: 37571618, în contul RO40RNCB0073155992960001.
Pentru orice detaliu suplimentar trimiteți-ne un mesaj la adresa de email: office@pasicatretine.ro sau sunați-ne la tel.: 0721 701927 sau 0747 100525.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?