Atelierul de Stand Up "Silviu Gherman"

Imagini

Informații

Data: 9 Februarie 2023, 20:00 Joi

Descriere

Salut, sunt Silviu Gherman. Pregătesc un show de stand-up clasic (cu glume, cu poante, cu rîsete), nu cu fandoseli din alea cu proiecții video din care nu înțelegi nimic. Pentru aceasta, am nevoie de public ca să vedem CE GLUME MERG și CE GLUME NU MERG. Va fi o experiență miraculoasă atît pentru mine, cît și pentru voi. După ce selectăm materialele, le punem cap la cap și vom avea un show de stand-up clasic foarte bun DIN PUNCT DE VEDERE CALITATIV.
Veniți Joi, 9 Februarie ca să vedeți cum ȚESE COMEDIANTUL gluma, cum DESCOPERĂ ÎMPREUNĂ CU PUBLICUL ce glume sunt de CĂCAT și ce glume sunt de AUR. Privilegiu extraordinar.

- achiziționarea online a biletelor include și rezervare automată
-- în cazul în care ai cumpărat bilete separat de prietenii tăi, dar vrei să stai la masă cu ei, poți da un telefon la numărul de mai sus
Locație: Club 99 ( Bulevardul Dacia nr. 99 )
50 RON

Dacă nu ai făcut 18 ani, nu ai voie la noi din păcate... Dar hei, măcar bucură-te de tinerețe!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?