Aventurile bunicuței Julieta

Imagini

Informații

Data: 25 Februarie 2024, 11:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 21 Ianuarie 2024, 11:00 Duminică
  • 9 Aprilie 2023, 11:00 Duminică
  • 19 Martie 2023, 11:00 Duminică

Descriere

Un spectacol plin de umor, inedit și 100 % INTERACTIV. Romeo Alună și Bunicuța Julieta le vor oferi copiilor o porție zdravănă de râs.
Atât copiii, cât și părinții, vor avea parte de o experiență cu adevărat diferită și specială. Veniți să vă bucurați de cel mai nou gen de divertisment de la noi din țară - VENTRILOCIA ! Spectacol interactiv recomandat copiilor cu vârstă de peste 3 ani.

Durata: 45 minute

Un spectacol pus în scenă în cadrul programului Caravana cu Spectacole @ Katz GastroLab (Strada Poiana Narciselor nr.1, București, Sector 1).

Powered by Teatru la Cinema

#caravanacuspectacole

Alte mențiuni:

Preț bilete: 35 lei – adulti, 35 lei - copii. Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.

Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locație înainte de începerea spectacolului în funcție de locurile rămase disponibile.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?