Bazaar de Crăciun

Imagini

Informații

Data: 2 - 17 Decembrie 2023
Preț: Intrare liberă

Descriere

Bună! Se apropie acea perioadă magică din an și deja începem să simțim atmosfera sărbătorilor: mirosul de brad, cozonac și turtă dulce, ecoul colindelor și zurgălăilor de Crăciun, foșnetul hârtiilor de împachetat cadouri și dorința de a oferi o bucățică din sufletul nostru celor dragi.

 

Avem plăcerea de a vă invita pe 02-03 și 16-17 Decembrie la Bazaar de Crăciun, o ediție specială de sărbători în cadrul căreia vom găzdui ultimele noastre două târguri din acest an într-un cadru de basm. Suntem nerăbdători să descoperiți ce creații minunate au pregătit expozanții noștri pentru acest Crăciun.

 

Evenimentul se va desfășura în București, la Maison 13, pe str. Dumbrava Roșie nr 2 și vă punem împreună la dispoziție interiorul superb amenajat și compartimentat în care veți descoperi expozanți talentați cu produse unice.

 

Coffee van-ul de la intrare vă stă la dispoziție cu licori magice pe toată perioada târgului, deci puteți savura liniștiți o cafea fierbinte sau o ciocolată caldă aromată în timp ce legăm conexiuni și susținem comunitatea locală.

 

În interior ne vom bucura împreună de muzică festivă și colinde tradiționale dintr-un playlist propriu.

 

Iată ce fel de produse veți putea descoperi în cadrul târgului nostru:

- bijuterii

- lumânări

- decorațiuni (ceramică, rășină, florale etc.)

- accesorii

- cosmetice naturale

- picture

- deserturi

- haine (handmade/vintage/second hand)

și multe altele.

 

Activități magice:

- „Descoperă lumea Mandalelor” (atelier copii)

- Decorațiuni pictate pe lut (atelier copii)

- Interpretație LIVE - Alexia Gemene - colinde

- Tombolă cu premii

 

Evenimentul va avea loc între orele 10:00-20:00, iar intrarea este GRATUITĂ.

 

Persoana de contact:

Ioana Gheorghe

Telefon: 0744317858

Email: apolla.events@gmail.com

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?