BurgerFest 2021

Imagini

Informații

Data: 14 - 16 Mai 2021

Descriere

Ne dorim tare mult să vă vedem, să ne desfătăm papilele cu delicioșii burgeri, să ne tolănim pe iarbă și împreună să ne răcorim cu o bere sau cu un fresh de fructe. Ne este dor de atmosfera de la festival, dar în același timp este mult mai important să vă știm bine sănătoși.

Cea de-a șasea ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor se va desfasura între 14 și 16 mai.
Bucureștiul devine locul in care toți cei care au burgerul în ADN își dau întâlnire și descoperă cei mai buni burgeri din țară. BURGEFEST așteaptă toți iubitorii de burgeri la relaxare la iarbă verde și aer curat, la cel mai mare festival de burgăreală din țară.

Bilete se vor pune în vânzare în Rețeaua Iabilet și online pe www.iabilet.ro.

BURGERFEST 2021 te invită să burgărești cu peste 70 de sortimente de burgeri, pregătiți de nu mai puțin de 22 de restaurante din întreaga țară, inclusiv din orașe ca Sibiu, Cluj sau Reghin.

Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de concerte și DJ care se vor ocupa de ambianță și multe activități extra, dedicate celor mari, dar și celor mici. În plus, ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.

BURGERFEST va desemna pentru al șaselea an consecutiv CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalități relevante din domeniul culinar.

Competiția CEL MAI BUN BURGER are loc din nou și la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos și inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanții restaurantelor prezente în competiția dedicată profesioniștilor.
Accesul la BURGERFEST se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi și 45 de lei pentru abonamentele ce permit accesul in toate cele trei zile de festival.

Organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 1 august, abonamentele vor avea prețul promoțional de 35 de lei.

Biletele cumpărate pentru ediția cu numărul șase a festivalului, adică cea din 2020, iși vor păstra valabilitatea indiferent dacă această ediție va avea loc în septembrie 2020 sau în mai 2021.

BURGERFEST este un eveniment organizat de Mixtopia LIVEPRO Events.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?