BurgerFest 2022

Imagini

Informații

Data: 20 - 22 Mai 2022

Descriere

Ne dorim tare mult să vă revedem, să ne desfătăm papilele cu delicioșii burgeri, să ne tolănim pe iarbă și împreună să ne răcorim cu o bere sau cu un fresh de fructe. Ne este dor de voi și de atmosfera de la festival.
Cea de-a șasea ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, va avea loc în luna mai, respectiv între 20 și 22 mai.
Bucureștiul devine locul in care toți cei care au burgerul în ADN își dau întâlnire și descoperă cei mai buni burgeri din țară. BURGERFEST așteaptă toți iubitorii de burgeri la relaxare la iarbă verde și aer curat, la cel mai mare festival de burgăreală din țară.

Bilete se vor pune în vânzare în Rețeaua Iabilet și online pe www.iabilet.ro.

BURGERFEST 2022 îți aduce peste 60 de sortimente de burgeri și te invită să burgărești alături de nu mai puțin de 22 de restaurante din întreaga țară, inclusiv din orașe ca Ploiești, Sibiu, Cluj, Târgu Mureș sau Constanța.

Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de muzica bună și activități extra, dedicate celor mari, dar și celor mici. În plus, ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.

BURGERFEST va desemna pentru al șaselea an consecutiv CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalități relevante din domeniul culinar.

Competiția CEL MAI BUN BURGER are loc din nou și la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos și inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanții restaurantelor prezente în competiția dedicată profesioniștilor.
Accesul la BURGERFEST se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 25 lei pentru tichetele de o zi și 50 de lei pentru abonamentele ce permit accesul in toate cele 3 (trei) zile de festival.

Organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 9 mai, abonamentele vor avea prețul promoțional de 45 de lei pentru toate cele 3 zile de eveniment.

Biletele cumpărate pentru edițiile din 2020 sau 2021, editii care nu s-au tinut din cauza pandemiei, iși vor păstra valabilitatea pentru editia din acest an.

BURGERFEST este un eveniment organizat de Mixtopia Events.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?