Călător prin tradiții - Dragobete și Mărțișor

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Martie 2021 Sâmbătă
Locul: Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti"
Evenimentele trecute
  • 27 Februarie 2021 Sâmbătă

Descriere

Vă invităm și anul acesta să fiți Călători prin tradiţii. Cele două sărbători ale începutului de primăvară, Dragobetele şi Mărţişorul, sunt o bună ocazie de a cunoaște obiceiurile și tradițiile acestei perioade.
Vom confecționa alături de profesorii coordonatori – meșteri populari și artiști plastici – mărțișoare, dar și păpuşi, păsări, zgărdane, colaje şi alte obiecte decorative din materiale naturale și reciclabile: coajă de nucă, flori presate, lână, semințe, ață, lemn.
Atelierele au loc în zilele de 20, 27 februarie şi 6 martie 2021 şi le oferă copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani ocazia de a petrece timpul liber prin implicarea în activităţi creative într-un spațiu deosebit: Muzeul Satului.
Înscrierile se fac la adresa de e-mail relatii.publice@muzeul-satului.ro, menționându-se atelierul ales, numele copilului, vârsta şi un număr de telefon unde pot fi contactaţi părinţii. Costul unui atelier este de 30 de lei/participant și se achită în ziua desfășurării atelierului, la casieria muzeului. Materialele necesare sunt asigurate de profesorii coordonatori. Numărul maxim de participanți la un atelier este de 8 persoane, iar condiţia de desfăşurare a atelierelor este de a avea minimum 5 copii înscriși/atelier. Vă așteptăm cu drag!
20 FEBRUARIE
- 11:00 – 12:00 – Colaj de primăvară
- 13:00 – 14:00 – Baba Dochia (confecționat păpuși)
27 FEBRUARIE
- 11:00 – 12:00 – Mărțișoare
- 13:00 – 14:00 – Mărțișoare
6 MARTIE
- 11:00 – 12:00 – Podoabe populare
- 13:00 – 14:00 – Podoabe populare
Detalii suplimentare: relatii.publice@muzeul-satului.ro

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?