Cirque du Soleil anunță ultima reprezentaţie suplimentară

Imagini

Informații

Data: 15 - 18 Februarie 2024
Locul:Bucureşti, Romexpo Bucureşti

Descriere

Datorita cererii mari de bilete, Cirque du Soleil anunță punerea in vanzare a biletelor pentru cea de-a saptea reprezentatie a spectacolului "Ovo" de la București. Aceasta reprezentatie este ultima posibil de adaugat in programul de o saptamana al Cirque du Soleil la Bucuresti.


Pavilionul A - ROMEXPO, ROMÂNIA │ 15-18 februarie 2024


Un spectacol plin de culoare și energie pentru toate vârstele.


Cu entuziasm și nerăbdare, anunțăm că celebrul Cirque du Soleil aduce în premieră la București si cea de-a saptea reprezentatie a spectacolului "Ovo"! Aceasta ultima reprezentatie este programata sambata17 februarie 2024, începând cu ora 11.00.

Pregateste-te pentru o saptamana inedită în universul fascinant al Cirque du Soleil. 7 reprezentatii!

Biletele la acest spectacol vor fi disponibile în vânzare începând de miercuri, 13 decembrie, de la ora 17.00 exclusiv pe More.com. Accesați site-ul și asigurați-vă că faceți parte din publicul select care va trăi magia "Ovo" în București.


Promoție specială de Crăciun: Câștigă un cadou exclusiv Cirque du Soleil!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Cirque du Soleil pregătește o surpriză specială pentru cei care își achiziționează bilete în perioada 13 - 21 decembrie 2023. Trei sute de norocoși care cumpără bilete în acest interval vor avea șansa de a câștiga un cadou exclusiv marca Cirque du Soleil.


Cum participi la concurs:

Cumpără-ți biletele pentru "Ovo" în perioada menționată. Automat, vei fi înscris în tragerea la sorți pentru a câștiga un cadou surpriză.


Anunțarea câștigătorilor și ridicarea cadourilor:


Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 22 decembrie, imediat după efectuarea tragerii la sorți. Ei vor primi un email pe adresa de email folosita la achizitionarea biletelor. Cadourile vor putea fi ridicate direct de la Romexpo în ziua în care aveți bilete pentru vizionarea spectacolului.

Această promoție specială este modul nostru de a aduce bucurie și magie în viețile celor care aleg să petreacă sărbătorile de iarnă în compania artistilor de la Cirque du Soleil.

Cu fiecare spectacol, Cirque du Soleil aduce în fața publicului o poveste captivantă și acrobații uluitoare, transformând fiecare eveniment într-o experiență de neuitat.

Pentru informații suplimentare și achiziționarea de bilete, vă rugăm să vizitați More.com.


DESPRE OVO

De la greieri puternici care sar pe trambuline pana la un paianjen hipnotic care se contorsioneaza in interiorul panzei sale, OVO emana un spectacol extraordinar pentru a gadila imaginatia. Amuzant si haotic, dar adorabil si minunat, OVO ne farmeca copilul din interior cu exuberanta sa dulce. Format din 100 de oameni din 25 de tari diferite, inclusiv 52 artisti, OVO ("ou" in limba portugheza) aduce pe scena acte acrobatice de nivel inalt care redefinesc limitele corpului uman. De la deschiderea sa la Montreal in 2009, OVO a incantat peste 7 milioane de oameni in peste 160 de orase din 35 de tari diferite.


DESPRE GRUPUL CIRQUE DU SOLEIL ENTERTAINMENT

Grupul Cirque du Soleil Entertainment este lider mondial în divertismentul live. Pe lângă producerea de spectacole de artă de circ renumite la nivel mondial, compania își aduce abordarea creativă la o mare varietate de forme de divertisment, cum ar fi producții multimedia, experiențe imersive și evenimente speciale. Prin creațiile sale, Grupul Cirque du Soleil Entertainment își propune să aibă un impact pozitiv asupra oamenilor, comunităților, dar și planetei. Pentru mai multe informații despre Grupul Cirque du Soleil Entertainment, vă rugăm să vizitați CDSentertainmentgroup.com


SPONSOR
Cirque du Soleil doreste sa multumeasca partenerului oficial : Air Canada.


Parteneri media locali:

KanalD2; MagicFM, Ringier Romania

 

Pentru mai multe informații de presă, vă rugăm să contactați: cp@events.ro; www.events.ro

 

Follow #OVOCirque and #cirquedusoleil on social media: Facebook | Twitter | Instagram | YouTube| TikTok

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?