Concert de Tango Argentinian

Imagini

Informații

Data: 3 Septembrie 2022, 20:00 Sâmbătă
Locul: Sala I.C. Bratianu, Strada Biserica Amzei, numarul 5 - 7 zona Biserica Amzei, București

Descriere

Va invitam cu drag alături de noi în seara de 3 septembrie orele 20, la Centrul Metropolitan de Educație și Cultura „ Ioan.I.Dalles” , sala „ I C. Brătianu „ ( strada Biserica Amzei – 5-7), la un recital de tango argentinian.
„ Tango Passion” este locul si momentul în care va propunem sa faceți parte din povestea noastră de tango. Doi muzicieni și 2 dansatori vor aduce în fata dumneavoastră Tango-ul în cea mai frumoasa ipostaza a sa. O trecere prin anii 1940, anii de „ aur” a tangoului argentinian, pana la marele Astor Piazzolla.

IRINA ŞI ROBERT INDREI (Cluj Napoca)
Muzicieni profesionişti, absolvenți ai Academiei de Muzică din Cluj Napoca, respectiv București și actualmente profesori de pian și de improvizație muzicala.
Robert și Irina, formează de peste 6 ani un cuplu, atât pe scenă, cât și în viaţa de zi cu zi. Dragostea pentru muzică și pasiunea pentru tango, au făcut să ia naștere ” Two to Tango”, un duo muzical inedit în viaţa artistică a Clujului, și nu numai.
Cu un repertoriu bogat din muzica de tango argentinian, aceștia aduc în faţa publicului larg o fărâmă din frumusețea și magia Tango-ului.
Au concertat împreună pe scenele Filarmonicilor din tara, la festivalurile de tango din Viena , Munchen sau Budapesta,iar de curând la Casa Regala , Castelul Peleș.
Pianul şi bandoneonul se completează minunat în muzica de tango, fiind una dintre puţinele formule care au o simbioză muzicală aproape perfectă. Pianul este un instrument de percuţie şi de coarde în acelaşi timp, iar bandoneonul un instrument aerofob, cu caracteristici solistice şi de acompaniament incredibil de versatile. Împreună, cele două instrumente pot ajunge la rezonanţe orchestrale veritabile.
Pentru prima data cu un recital în București, cei doi artiști muzicieni sunt pregătiți sa va ofere cele mai frumoase melodii ale genului muzical.
CSONGOR KICSI și SILVIA SPATARU ( BUCUREȘTI)
Dansatorii și instructorii, Csongor Kicsi și Silvia Spataru, formează un cuplu de dans de aproape doi ani, având o amprenta artistica vibranta și eleganta .
In acest timp au participat ca și artiști invitați la numeroase spectacole, concerte și diferite alte proiecte de tango argentinian atât în tara cât și peste hotare. Împărtășind pasiunea lor pentru tango prin seminarii speciale, spectacole și cursuri, aceștia aduc în fata publicului larg o parte din ceea ce înseamnă tango.
Coregrafiile lor de dans sunt semnate de Csongor Kicsi, care este cel mai tânăr campion european de tango salon ( Todi- Italia - 2015 ), fiind invitat în toată Europa în calitate de instructor și de dansator ca o recunoaștere a profesionalismului sau.
Dansatori de o înaltă ținută artistica, vin sa completeze pe scena prin dans, seara dedicata acestui minunat fenomen numit Tango.
Va așteptăm cu drag alături de noi asadar, vom povesti despre tango, vom canta și vom dansa pentru dumneavoastră ducandu-vă în lumea magica a Tango -ului!

 

Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?