Curs - Bune Maniere la ceai, pentru copii, 6-17 ani

Imagini

Informații

Data: 11 Decembrie 2021, 10:00 Sâmbătă

Descriere

Bunele maniere îi ajută pe copii să lase o impresie bună oriunde s-ar afla.
Deprinderea unui comportament adecvat, politicos și grijuliu le permite acestora să devină din ce în ce mai atenți pe măsură ce cresc. Părinților cu copii manierați nu le este teamă să primească musafiri sau să își trimită copiii în vizite în casele prietenilor.

Cursul de desfășoară în intervalul orar 10.00-11.00
Urmând acest curs, copilul va câștiga încredere în propria persoană, pătrunzând în profunzimea temei și descoperind tainele servirii ceaiului cu ale sale reguli de etichetă. Totul într-o atmosferă elegantă, relaxantă și prietenoasă.

Ruxandra Lăcătuș a înființat prima companie din România specializată în oferirea cursurilor și consultanței în bune maniere, etichetă și protocol.

Ruxandra Lăcătuș este certificată în materie de bune maniere, etichetă, protocol la prestigioasele THE PROTOCOL SCHOOL OF WASHINGTON, BRITISH BUTLER INSTITUTE, THE ENGLISH MANNER. Cursurile Ruxandrei au fost concepute astfel încât să răspundă nevoilor de etichetă și protocol care sunt relevante în societatea actuală. Maniera de predare este interactivă.

Cursul este predat de Ruxandra Lăcătuș și Gabriela Cioclov.

Gabriela Cioclov a fost implicată în numeroase proiecte cu caracter social, adresate copiilor. În ultimii cinci ani a derulat activități de educație nonformală variate, bine primite de către aceștia. Printre temele abordate, cele din sfera bunelor maniere s-au bucurat întotdeauna de un mare succes, captându-le atenția copiilor si introducându-i într-un tărâm în care povestea și utilitatea etichetei se împletesc armonios.

După cumpărarea biletului, vă rugăm să ne contactați pentru aspecte organizatorice la office@ruxandralacatus.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?