DaDa Festivalul SoNoRo

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 1 - 10 Noiembrie 2019

Descriere

Cea de-a XIV-a ediție a Festivalului SoNoRo va avea loc în perioada 1-17 noiembrie 2019, în București (1 - 10 noiembrie), Sibiu (11 - 12 noiembrie) și Cluj-Napoca (13 - 17 noiembrie).

Anul acesta, Festivalul va purta numele DaDa și va fi dedicat puternicei energii creatoare a fenomenului dadaist, pornit la începutul secolului XX, în Zürich, de un grup de artiști europeni, organizat în jurul scriitorului de origine română, Tristan Tzara.

Festivalul SoNoRo propune publicului o ediție cristalizată în jurul temei dadaismului, pentru a descoperi compozitori, lucrări și interpretări inedite, spații neconvenționale, în care muzica de cameră poate fi un element original și extravagant, susținut de 30 de muzicieni renumiți din 25 de țări europene.

BILETELE și ABONAMENTELE la Festival se pot achiziționa până la data de 10 octombrie 2019 la un preț redus, de early-bird.

București – 390 de lei de pe site-ul Eventbook (https://sonoro.eventbook.ro ) Librăriile Humanitas și Cărturești, din magazinele @Germanos, Orange, Vodafone Romania și DOMO.ro.

După 10 octombrie, abonamentele se pot achiziționa la prețul de 460 de lei pentru concertele din București.

Concertele din București incluse în abonament sunt următoarele: vineri, 1 nov., ora 19:00, Palatul Cotroceni, Sala Unirii – OPENING CONCERT - DA, DAAA!!!; sâmbată, 2 nov., ora 19:00 – CODES, NUMBERS AND LETTERS; marți, 5 nov., ora 19:00, Sala Radio – fffffffFFFFFForte; miercuri, 6 nov., ora 19:00, Academia de Studii Economice, Aula – SOAP OPERA; vineri, 8 nov., ora 19:30, Muzeul Național de Artă, Sala Auditorium – FANTASTIC PRAYERS; sâmbată, 9 nov., Palatul Bragadiru – DaDaTANGO; duminică, 10 nov., ora 19:00, Ateneul Român, ora 19:00 – RUSSIAN SOIRÉE.

Accesul la concertul de deschidere de la Palatul Cotroceni, din 1 noiembrie, se face doar pe bază de abonament sau invitație.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?