DAN ȚUȚU #StandUpSpecial

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Septembrie 2021, 19:00 Miercuri

Descriere

Dragilor, vă așteptăm la încă o seară de stand-up comedy plină de râsete, prieteni și bere rece! Grădina Urbană îl invită pe scenă pe nimeni altul, decât pe Daaaaaan Țuțu! Vom avea parte de un spectacol special, așa cum ne-a promis, așa că, pregătiți-vă și voi trupurile, spiritele și fălcile, pentru că veți râde mult!

Miercuri | 15 Septembrie | Greet: 19:00
Strada Batiștei nr.14 (în spatele hotelului InterContinental)
Bilet: 60 Ron (loc în fața scenei)
Bilet: 40 Ron Acces General

Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se va închide la ora 02:00.
Informatii
Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
Mesele sunt de 4-6 persoane. În cazul în care se face o achiziție de 2 bilete, exista posibilitatea să împărțiți masa cu alte 2 persoane, la fel și nota de plată.
Achiziția de bilet asigură locul la masă. NU MAI ESTE NEVOIE DE REZERVARE TELEFONICA
Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?