East European Comic Con 2020

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 3 - 6 Decembrie 2020
Locul:Bucureşti, Romexpo Bucureşti

Descriere

Încă din februarie am urmărit cu foarte mult interes situația internațională a răspândirii noului CoronaVirus. Pe tot parcursul acesta am fost optimiști și am luat în calcul orice scenariu pentru a fi pregătiți. Nu ne-am dorit să ajungem la o amânare a evenimentului, însă, în același timp, nu ne dorim să diminuăm calitatea și conținutul evenimentului. Astfel, pentru a ne asigura că atât invitații cu care am finalizat contractele, companiile care au confirmat participarea, cât și publicul pot participa fără nici o restricție, am decis să amânăm evenimentul pentru 3-6 decembrie 2020.

Din luna decembrie 2019 lucrăm la o ediție de toamnă care să aibă loc la Cluj-Napoca, însă nu s-a ajuns la o decizie finală, urmând să o anunțăm până la finalul lunii aprilie. În eventualitatea în care evenimentul de la Cluj-Napoca va avea loc, va fi cu cel puțin 30 de zile înainte de ediția din București.

Astfel toate persoanele care au achiziționat biletele pentru East European Comic Con Iunie 2020 pot alege una din următoarele opțiuni:

Folosirea biletelor pentru ediția din Cluj-Napoca (Noiembrie 2020) în măsura în care această va avea loc.
Folosirea biletelor pentru ediția din București (3-6 Decembrie 2020).
Folosirea biletelor pentru ediția din București din Mai sau Iunie 2021.
Restituirea sumei achitate.
* Abonamentele de 4 zile pot fi folosite tot pentru 4 zile în cazul în care se optează pentru varianta 2. Cine optează pentru variantele 1 sau 3 va putea folosi biletele pentru 3 zile de eveniment.

* Biletele pentru luni 8 iunie în cazul în care se optează pentru varianta 2, vor putea fi folosite pentru ziua de joi, 3 decembrie. Pentru varianta 1 sau 3 vor fi folosite pentru ziua de vineri.

Nu vă ascundem că sunt momente dificile pentru toți organizatorii de evenimente, în special având în vedere costurile deja achitate pentru ediția din Iunie 2020. Astfel că speranța noastră este că majoritatea dintre voi va înțelege și va opta pentru variantele 1-3 pentru a ajuta evenimentul să treacă cu bine peste această provocare. Dar, în același timp, înțelegem și situația dificilă prin care treceți unii dintre voi și vom găsi o soluție eficientă pentru a returna contravaloarea biletului oricărei persoane care va solicită asta.

Toate biletele vândute prin intermediul site-ului comic-con.ro pot fi returnate într-un interval de 30 de zile de la data solicitării. Solicitările pot fi formulate până la data de 10 aprilie 2020 inclusiv, prin email la contact@comic-con.ro. Începând cu 11 Aprilie, posesorii unui bilet achitat pot opta doar pentru participarea la unul dintre cele 3 evenimente Comic Con.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?