EUROPAfest 2020

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 - 25 Iulie 2020

Descriere

Festivalul EUROPAfest 2020 se organizeaza in iulie
jmEvents, producător de evenimente muzicale internaționale anunță organizarea festivalului EUROPAfest 27 în perioada 16-25 iulie 2020.

“Suntem optimisti si chiar daca va fi o editie atipica, evenimentele muzicale vor fi la aceleasi standarde de calitate cu care s-a obisnuit deja publicul. Vor fi respectate toate masurile de siguranta pentru spectatori, dar in acelasi timp ne gandim si la extinderea posibilitatilor de urmarire a concertelor live. Ne transformam, ne adaptam ca sa oferim o experienta noua celor care iubesc muzica buna. Cred ca sunt in asentimentul tuturor cand spun ca purtam o pretuire deosebita celor din prima linie, care au fost alaturi de bolnavii de coronavirus, pe baricade zi si noapte. In acelasi timp, as vrea sa va invit sa facem un exercitiu de imaginatie si sa vedem cum ar fi fost timpul petrecut in izolare aceste luni fara muzica, film, carti, dans…Si iata ca, in acest fel, constientizam poate ca arta si cultura in general au fost aliati la fel de pretiosi, “prima linie” pentru cele peste 3 miliarde de oameni care au stat acasa.”

Asadar, joi, 16 iulie, EUROPAfest 27 - jazz | blues | pop | clasic isi deschide portile si invita lumea buna sa i se alature intr-un maraton de 10 zile de evenimente pline de culoare si rafinament.

Artisti din peste 20 de tari - Anglia, Argentina, Azerbaijan, Belarus, Coreea de Sud, Cuba, Danemarca, Elvetia, Estonia, Franta, Germania, Israel, Italia, Japonia, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Slovenia, Spania, SUA, Tarile de Jos si Ucraina vor prezenta productii muzicale in spatii de concert traditionale si neconventionale.

Mai multe detalii cu privire la spatiile de desfasurare a evenimentelor si la masurile ce trebuie respectate de publicul spectator vor fi anuntate cat de curand posibil, dupa comunicarea acestora de catre autoritati. Echipa festivalului isi doreste ca fiecare persoana care participa la EUROPAfest sa vina cu incredere si sa stie ca se va urma intocmai protocolul de igiena, se vor asigura normele de protectie si siguranta indicate de cei responsabili.

Unic in Romania, in 2005 Festivalul International EUROPAfest a fost primul eveniment caruia Casa Regala i-a acordat Inaltul Patronaj, iar din 2015 este festival EFFE | Europe’s finest festivals, titulatura oferita de Comisia Europeana si Parlamentul European.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?