Family Fest

Imagini

Informații

Data: 14 - 15 Mai 2022
Preț: Intrare liberă

Descriere

Luna mai este dedicată familiei și timpului de calitate petrecut împreună!  Între 14-15 mai în intervalul orar 11-17 (sâmbătă) si 11-19 (duminica) vă invităm la Family Fest la Maison 13 – un mini festival dedicat familiei, shopping-ului alternativ și urban cât și creativității. Pentru că data de 15 mai marchează Ziua Internațională a Familiei v-am pregătit o mulțime de surprize! Te așteptăm cu:
- bijuterii realizate manual și haine de designer, lumânări parfumate, produse din lavandă, produse pentru înfrumusețare (creme, săpunurile artizanale, bombe de baie)
- delicii internaționale de gustat în familie acasă
- tablouri, decorațiuni pentru casă și birou. Cei mici își pot dezvolta imaginația la atelierele de creație organizate de Anonymo Muza. Vor picta cu acrilice, tempera sau nisip propriile genți de blugi, figurine de ipsos, păpuși blank, vor sădi mini plăntuțe în ghivece ecologice personalizate, vom crea bijuterii din paste fainoase. În pauza de shopping savurează cea mai buna cafea din oraș și încearcă mâncarea cubaneză pregătită pe loc pentru tine! Și pentru că vrem să fie un weekend magic, scamatorul Cristian DeNis vă va surprinde cu trucurile lui!   Unde? Maison 13 str. Dumbrava Roșie nr. 2
Cand? 14-15 mai orele 11-17 (sâmbăta) si 11-19 (duminică).   Cumpără local și sprijină micii anteprenori.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?