Femei pe Mătăsari

Imagini

Informații

Data: 26 - 28 Mai 2023
Preț: Intrare liberă
Locul: str. Mătăsari, București, România

Descriere

Festivalul Femei pe Mătăsari își deschide porțile astăzi

Cea de-a XI-a ediție are loc între 26 și 28 mai - Intrarea este liberă

Între 26 și 28 mai, pe strada Mătăsari, va avea loc cea de-a XI-a ediție a festivalului de muzică și cultură urbană Femei pe Mătăsari, evenimentul la care o să redescoperi una dintre străzile emblematice ale Bucureștiului. Centrul orașului se mută, vreme de trei zile, pe Mătăsari, strada care se deschide pentru oameni, artă și bucurie. Vineri, festivalul își deschide porțile la orele 19:00, iar sâmbătă și duminică, activitățile vor avea loc între orele 10:00 și 22:30.

Artiștii care vor urca pe scena Femei pe Mătăsari aduc în festival ritmuri și sunete diverse, de la muzică disco la punk și muzică lăutărească: Paulina, Om la lună, We singing colors, Gabriela Atanasov și Horia Stan, Taraf Flamenco, Dl Goe, Generic și Dan Ciotoi, LVX Machina, Râu Rățușcă Rămurică (Italian Summer).

Pe lângă concerte, participanții la festival se vor bucura de spectacole de teatru - O noapte furtunoasă, în parteneriat cu UNATC I. L. Caragiale, dezbateri – Ce-mi trebuie mie politichie, în parteneriat cu Femei în politică, un târg de produse artizanale și design contemporan, workshop-uri și activități pentru copii, în parteneriat cu Creative Arts – ateliere de origami, slime, coronițe din flori naturale, creare lampioane, reciclare și multe altele. Numeroase ONG-uri vor fi prezente cu diferite activități, astfel, strada Mătăsari va fi împânzită de bucurii de descoperit.

Publicul se va putea răsfăța cu două zone culinare pentru toate gusturile, ce includ fructe de mare, burgeri, deserturi.

Program:

VINERI:

19:00 ITALIAN SUMMER

21:00 PAULINA

SÂMBĂTĂ

18.00 Teatru UNATC: O Noapte Furtunoasă

19:00 LVX MACHINA

20:00 DL GOE

21:00 OM LA LUNĂ

DUMINICĂ

14:00 DEZBATERE CE-MI TREBUIE MIE POLITICHIE – FEMEI ÎN POLITICĂ

18.00 GABRIELA ATANASOV & HORIA STAN

19.00 TARAF FLAMENCO

20.00 WE SINGING COLORS

21.00 GENERIC & DAN CIOTOI

Scena principală a festivalului se află în grădina de pe str. Mătăsari nr. 22. Pe parcursul zilei, alte două grădini se deschid pentru doritorii de muzică electronică, pe str. Mătăsari nr. 10 și nr. 32, cu artiști precum Rosario Internulo, Big Pizza, MLKU, Fere, JBD și mulți alții. Pentru fanii drum and base, organizatorii pregătesc DOSE Takeover, cu Sub:liminal, Scatterbrain și Ellen.

Facebook page: www.facebook.com/femeipematasari

Instagram: www.instagram.com/femeipematasari/

Festivalul Femei pe Mătăsari este organizat cu sprijinul: Creart, Pop Cola, Oscar Downstream, Montana, Banca Transilvania, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, One Puff, Fiat, Miau Miau

Despre organizator:

ASOCIAȚIA E CEVA BINE (fostă BENEVA) este o organizație non-guvernamentală ce are ca scop dezvoltarea de proiecte culturale și social-educaționale care să genereze un efect pozitiv în comunitate și schimbare socială. Proiectele desfășurate de Asociația E ceva bine (fostă Beneva) sunt cunoscute la nivelul Bucureștiului și nu numai, datorită impactului pozitiv pe care l-au avut și datorită originalității lor. De-a lungul timpului, asociația a primit prestigioase premii în cadrul Galei Societății Civile și Galei Asociațiilor Comunitare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați: femeipematasari@gmail.com sau Iulian Văcărean | 0723.27.44.36 sau Ligia Keșișian | 0733.02.62.12

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?