Festivalul Alandala

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 - 8 Decembrie 2019
Locul:Bucureşti, Romexpo Bucureşti

Descriere

Primul festival-expozitie dedicat copiilor, Festivalul Alandala, isi va deschide portile intre 6-8 decembrie, in pavilionul B2 din Romexpo!

Desfasurat pe o suprafata de peste 15.000 de metri patrati, Alandala combina toate elementele necesare pentru a crea o lume de vis copiilor de orice varsta.

Zonele de joaca si distractie sunt completate de o zona expozitionala, in care partenerii nostri prezinta produse din toate categoriile, produse destinate copiilor, cu oferte de nerefuzat mai ales in perioada sarbatorilor de iarna!

Si pentru ca parintii sa isi poata trage sufletul in timp ce copiii se distreaza in locurile de joaca, am creat si o zona de relaxare destinata in principal adultilor.

Impreuna cu partenerii nostri am pregatit un program artistic special pentru festival. De asemenea, cei mici vor fi cu siguranta fascinati de spectacolele de magie, reprezentatiile pe gheata carbonica, vor canta cu veselie la atelierele muzicale și vor dansa la concertele trupelor de copii.

Si cum toate cele de mai sus vor consuma cantitati serioase de energie, afara avem un Food Court incalzit, cu oferte pentru toate gusturile!

Nu in ultimul rand, in spatiul Alandala va asteapta mici cadouri si premii la tot pasul, oferite de noi si parteneri. Iar cei mai norocosi pot castiga si premii importante, printre care si o excursie pentru o familie de 4 persoane la Disneyland Paris!

Biletele vor avea pret promotional pana in 1 Decembrie! Pe langa biletele individuale, va punem la dispozitie si pachetele de familie, pentru 3 sau 4 persoane.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?