Festivalul de Vinuri Bucuresti VIN(o)laMTR 2022

Imagini

Informații

Data: 23 - 25 Septembrie 2022

Descriere

Va invitam la Festivalul Vinului Bucuresti, Editia a-2-a! Vor fi 3 zile de degustari, gastronomie si muzica live in centrul Bucurestiului.

Toate degustarile sunt gratuite, incluse in pretul biletului de intrare la Festival! In cadrul sectiunii VIP veti putea degusta vinuri super premium din Romania, Moldova, Franta, Italia, Spania, etc…
Festivalul VIN(o)laMTR este o modalitate simpla si directa de a pune publicul bucurestean in contact cu vinul romanesc, cu cultura si filozofia vinului, dar si de a da posibilitatea vizitatorilor nostri de a petrece cateva ore intr-un cadru relaxat, invatand in acelasi timp cat mai multe despre universul infinit al vinului. Totul se va intampla in aer liber, in curtea Muzeului National al Taranului Roman, o locatie ultra centrala si in acelasi timp purtand o incarcatura emotionala imensa, mai ales in ce priveste traditiile si obiceiurile romanesti.

Evenimentul va aduce in fata publicului peste 50 de crame din Romania si Republica Moldova, dar si o serie de vinuri din cele mai importante tari producatoare din lume: Franta, Italia, Spania, etc…

Parteneri ai evenimetului sunt Muzeul National al Taranului Roman, Trust Motors, Radio Zu, Old Team Distribution, Aqua Carpatica, Pagina de Vin.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?