Festivalul Dulce 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Mai - 2 Iunie 2019

Descriere

În perioada 30 mai - 2 iunie, pe terasa Berăriei H are loc Festivalul Dulce 2019 - un dans al gusturilor deosebite la care toată lumea e invitată. Suntem deja la a 2-a ediție și știm să răsfățăm copilul din tine cu cele mai delicioase prăjituri, înghețate și deserturi fine. :)

Vorbim de weekend-ul în care sărbătorim Ziua Copilului și perioada cea mai dulce din viața fiecărui om, deci ai motivul perfect pentru o ieșire în parc, cu prietenii sau cu familia, pe terasa noastră de lângă lac unde te așteaptă cel mai dulce festin.

Iar fiindcă desertul e mai bun după o masă copioasă, de la festival nu vor lipsi nici micii și grătarele preparate chiar sub ochii tăi sau mâncarea delicioasă din meniul nostru a la carte.

Încercuiește cele 4 zile de festival la tine în calendar și anunță-ți prietenii: între 30 mai și 2 iunie, redescoperim lumea dulciurilor și gustul copilăriei pe terasa Berăriei H, lângă lacul Herăstrău.

Ah, da, încă ceva: sigur că vom avea concerte, evenimente #live și activități delicioase, așa cum te-am obișnuit. ;) Le vom anunța în curând.

ACCES GRATUIT!

Mai multe detalii în curând!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?