Festivalul Internațional al Școlilor de Teatru

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 1 - 7 Iulie 2019

Descriere

Festivalul Internațional al Școlilor de Teatru se desfășoară între 1 și 7 iulie la Teatrul Metropolis și Teatrul Bulandra. Intrarea este liberă.

Evenimentul ajuns la cea de-a șasea ediție este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, în parteneriat cu Asociația Festivalul Internațional al Școlilor de Teatru, Teatrul Bulandra și Teatrul Metropolis, U.N.A.T.C., cu sprijinul ICR – Institutul Cultural Român. Festivalul este recomandat de nume mari ale scenei românești: regizorul Andrei Șerban și actorii Marius Manole și Șerban Pavlu.

La cea mai bogată ediție a festivalului, de până acum, managerul și selecționerul Catinca Maria Nistor a invitat să participe 11 renumite facultăți de teatru și artă dramatică, șase din țară și cinci din străinătate.

Spectatorii vor putea urmări spectacole susținute la Teatrul Metropolis și la Teatrul Bulandra de Accademia Teatrale Veneta – Veneția (Italia), Athanor Academy for Theatre and Film – Passau (Germania) – aceste două școli vor participa pentru prima dată în cadrul FIST, State Institute of Performing Arts – Sankt Petersburg (Rusia), The Academy Of Performing Arts in Bratislava (Slovacia), Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, Chișinău (Rep. Moldova), Universitatea Națională de Arte „George Enescu“ – Iași, Universitatea „Lucian Blaga“ – Sibiu, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș, Universitatea „Dunărea de Jos“ – Galați, Universitatea Hyperion – București, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale“ – București.

Spectacolele vor avea loc în sălile de la Teatrul Bulandra și Teatrul Metropolis. Intrarea pentru toți spectatorii este liberă, în limita locurilor disponibile.

Teatrul Metropolis, Sala Olga Tudorache și Sala Centenar – Str. Mihai Eminescu nr. 89
Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei - Bd. Schitu Măgureanu nr. 1
Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu - Str. Jean Louis Calderon nr. 76A

Detalii despre eveniment, program, școli și spectacole puteți găsi pe www.arcub.ro, www.fistromania.ro și pe pagina de Facebook a festivalului.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?