Fii Moș Crăciun pentru o zi 2023 - Campanie Umanitară

Imagini

Informații

Data: 11 - 23 Decembrie 2023
Preț: Intrare liberă
Locul:Bucureşti, Biblioteca Națională a României

Descriere

Sărbătorile de iarnă sunt întotdeauna o perioadă magică, iar noi suntem nerăbdători să vă împărtășim o veste minunată!

Campania "Fii Moș Crăciun pentru o zi" va aduce anul acesta zambete si bucurii la 2000 de copii din județele Constanța și Teleorman! De-a lungul anilor, am adunat donații, am împachetat cadouri și am străbătut localitățile mărginașe ale țării pentru a face Crăciunul mai special pentru acești copii. Și acum suntem nerăbdători să te avem alături de noi, pentru că împreună putem aduce magia sărbătorilor în viețile lor. Îmbracă-ți costumul de spiriduș și alătură-te campaniei pentru a ne asigura că Moșul ajunge la toți copiii. Fiecare gest de generozitate și bunăvoință contează și aduce un zâmbet pe chipurile copiilor. Alături de tine, putem face Crăciunul lor mai frumos!

CUM POT CONTRIBUI?

1. Donează produse
Jocuri și jucării, rechizite, cărți, dulciuri și alimente neperisabile, geci și ghete de iarnă și produse igienice.

Locația campaniei: Biblioteca Națională, Bd. Unirii nr. 22.

Program: 11-17 decembrie, între orele 10:00-20:00. Donațiile nu trebuie să fie neapărat noi, însă trebuie să fie într-o stare bună, să se preteze pentru un cadou de sărbători.
Pentru a ne ajuta logistic, te rugăm să consulți ghidul donatorului aici: bit.ly/49oQ631

2. Implică-te voluntar
Vezi aici 10 moduri din care poți alege cum să te implici.
Colectarea donațiilor, pregătirea cadourilor, comunicare/ promovare, grafică, fundraising, ambasador, transport/ logistică, spațiu de depozitare, foto/ video, distribuirea cadourilor.
Intră pe site-ul campaniei și completează formularul de înscriere: https://www.fiimoscraciunpentruozi.ro/implica-te/

3. Doneaza bani
Susține campania printr-o donație în bani, iar noi vom completa lista de cadouri și vom achiziționa ce mai este nevoie pentru comunitățile pe care le vom vizita.
Reține, fiecare efort, oricât de mic, contează!
Donează aici: https://www.fiimoscraciunpentruozi.ro/doneaza/ 

DATE DE CONTACT

Ai întrebări sau vrei să te implici într-un alt mod? Ai mai jos datele noastre de contact!

Telefon: 0741 010 358
Email: contact@fiimoscraciunpentruozi.ro
www.fiimoscraciunpentruozi.ro ***
Campania Fii Moș Crăciun pentru o zi este o inițiativă civică organizată și susținută cu sprijinul logistic al Asociației Create Yourself. 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?