Fuckup Nights ediția a XIII-a

Imagini

Informații

Data: 19 Mai 2022, 19:00 Joi

Descriere

Titi Aur, pilot de raliuri, Armand Domuța, CEO Restart Energy One, Diana Oncioiu, reporter și jurnalist independent, Paula Rusu, jurnalist și blogger,

vin la Fuckup Nights ediția a XIII-a

Titi Aur: „Mereu am avut succes în a avea aproape oameni de nădejde. Victoriile mele li se datorează, în mare măsură, lor”

București, 18 mai, 2022: Titi Aur – pilot de raliuri, Armand Domuța - CEO Restart Energy One, Diana Oncioiu – reporter, Paula Rusu - jurnalist și blogger vorbesc despre eșecurile lor în carieră și cum l-au depășit, la cea de a XIII-a ediție a Fuckup Nights Bucharest.

Evenimentul are loc joi, 19 mai, începând cu ora 19:00, la CoOperativa Bar (str. Icoanei nr 86).

Biletele la eveniment sunt disponibile AICI  și AICI

Fuckup Nights oferă perspective surprinzătoare asupra eșecurilor profesionale și facilitează creativitatea prin poveștile speakerilor despre nereușitele lor. FUN ne inspiră să credem în puterea noastră de a găsi soluții atunci când suntem în impas profesional și să renunțăm la stigma socială care însoțește ideea de eșec.

Diana Oncioiu, reporter la platforma media independentă Dela0.ro, vorbește despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în drumul său către presa independentă, pe care o ales-o în defavoarea presei mainstream: „În fiecare seară ne adunam într-o cameră în care cei de la cazare uscau rufele și ne certam. E frustrant, oribil de frustrant să știi că subiectul există, dar să nu poți să-l apuci de nicăieri. Pentru că în jurnalism este irelevant ce știi tu că există dacă nu ai faptele care să demonstreze asta. E frustrant să știi că nu poți expune niște abuzuri pe care persoane, instituții au reușit să le țină atâta timp sub preș. Te simți inutil, incapabil și îți e greu să accepți că oamenii aceia câștigă din nou. La un moment, dat unul dintre colegii mei chiar a luat în calcul că poate ne dorim noi prea mult ca acel subiect să existe și atunci riscul e să ajungem să credităm ca fapte niște zvonuri. Și asta ar fi fost cu adevărat un dezastru, nu doar un eșec.”

Titi Aur, pilot de raliuri și fondator al Academiei „Titi Aur”, consideră că „în motorsport pilotul este întotdeauna în prim plan. El urcă pe podium, el ridică în aer cupele și medaliile, el primește aplauzele și laudele. Dar toate astea se întamplă și datorită oamenilor care stau lângă el și luptă împreună cu el. În viață, ca și în afaceri, este exact la fel.” Titi Aur punctează și importanța susținerii celor de lângă tine „Se spune că nu poți avea succes continuu, pe toată linia ... Ba da. Eu am avut. Mereu am avut succes în a avea aproape oameni de nădejde. Victoriile mele li se datorează, în mare măsură, lor.”

Paula Rusu, jurnalist și blogger la paularusu.ro, declară „mai întâi am crezut <<gata, pânâ aici mi-a fost, o să îmi pierd serviciul, sigur mă dau afară>> așa de rău arăta realitatea din punctul meu de vedere. Nu m-a dat nimeni afară, ba, din norii negri pe care îi vedeam venind nu a rămas nimic. Timpul câștigat însă, prin neșansa episodului în care mă aflam, s-a dovedit fix ceea ce îmi trebuia, într-un an și jumate am reușit să schimb atât de multe încât am ajuns din angajat, antreprenor, și să trăiesc bine din asta. Până la urmă limitele sunt în capul nostru."

Alături de Diana Oncioiu, Titi Aur și Paula Rusu va fi Armand Domuța, cel care a pus bazele Restart Energy One, companie care oferă clienților săi un sistem de energie eco transparent. Vom afla de la el care au fost impasurile pe care le-a întâlnit în drumul său, cum le-a depășit și ce lecții au survenit din acestea.

Moderatoarea evenimentului va fi jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Fuckup Nights Bucharest este parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, în 321 de orașe din 91 de țări din întreaga lume. Evenimentele se concentrează pe abordarea constructivă a eșecurilor profesionale și se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților.

Edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III, Vol VI, Vol X.

Parteneri ai evenimentului sunt: FAN Courier, Radio Guerilla, CoOperativa, Complice, Techcelerator, ROTSA – Romanian Tech Startups Association, ClujHub, Fonduri Structurale, Bizilive, More Networking, Learning Network, Psychologies, Cooperativa FruFru, IQAds, SMARK, IQool, Revista CARIERE, Commons, SocialPedia, Sandler Training și Sabina Cornovac Online.

Detalii despre eveniment pe pagina dedicată acestuia, dar și pe Facebook.

Despre DiFine PR

DiFine PR este o agenție de comunicare full services care combină experiența solidă a echipei, de peste 20 de ani, atât la nivel național, cât și internațional, cu satisfacția de a crea povești de succes. Pe lângă serviciile complete de PR, comunicare și consultanță în afaceri, agenția organizează, de asemenea, evenimente de tehnologie și de afaceri (ex. NASA Space Apps Challenge, TechFest, Fuckup Nights Bucharest). Portofoliul actual al clienților agenției include compania de consultanță în afaceri McKinsey & Company, Black Sea Fund, GapMinder VC, acceleratorul de startup-uri Techcelerator, Seedblink, Growceanu, Goldring, Restart Energy, Tema Energy, Romcab, Alexandrion Group, Sodexo, Cognite, Bitcoin Romania, Tradesilvania, Undelucram.ro, ClujHub, bpv Grigorescu Ștefănică, și peste 80 de startupuri de technologie.

Contact:
Diana Iosu
Corporate Communication Senior Advisor, DiFine PR
diana.iosu@difinepr.com
+40 784 222 555

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?