FUN Bucharest Vol XIII

Imagini

Informații

Data: 19 Mai 2022, 19:00 Joi

Descriere

Pentru fiecare greșeală sau piedică pe care ai întors-o pe toate părțile, pentru fiecare scenariu pe care ți l-ai făcut seara înainte să adormi, gândindu-te la ce ai fi putut face diferit și pentru fiecare ocazie când nu ai găsit raspuns la întrebarea “Mie de ce nu-mi iese atât de bine ca altora?” noi îți arătăm clar: nu ești singur. Vino la cea de a XIII-a ediție Fuckup Nights Bucharest ca să asculți poveștile unice a patru personalități din domenii de activitate diferite, din care vei afla cum au transformat ei eșecul profesional într-un instrument esențial pentru succes, oricât de ireversibilă și irevocabilă părea a fi acea înfrângere.
Ce este FUN?

FUN este o mișcare globală care celebrează lecțiile învățate în urma nereușitelor profesionale și se adresează, în egală masură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații și liber profesioniștilor. Evenimentele au loc în 321 de orașe din 91 de țări din întreaga lume.
Fuckup Nights are misiunea de a educa publicul cu privire la obstacolele cu care oricine se confruntă în viața profesională, încurajează învățarea din situațiile dificile și facilitează astfel creativitatea.
Edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III, Vol VI, și Vol X.
Invitații ediției:

Paula Rusu – Jurnalist și blogger la paularusu.ro

Pe Paula Rusu o știți de la televizor. Timp de 18 ani, Paula a parcurs un circuit profesional complet în toate outlet-urile de televiziune importante din România: PRO TV, TVR, Antena 3, Realitatea TV, și chiar și România TV, pe vremuri.
După o experiență personală care a lăsat-o fără un plămân, Paula s-a reașezat profesional în zona comunicării în domeniul sănătății, despre care scrie adesea pe blog-ul ei personal. Faptul că are un singur plămân nu este văzut de Paula ca fiind un handicap, ci ca oportunitate ce i-a permis să facă o schimbare de viață și profesională majoră. Contextul aparent defavorabil a fost motorul unei transformări pozitive, drept pentru care privește eșecul profesional ca pe o șansă, dacă prinzi lecția pe care o ai de învățat. Altfel, eșecul se va repeta, până vei ajunge să înveți.
Acum Paula este jurnalist, blogger, trainer de comunicare, activist pentru sănătate și își conduce mica afacere în domeniul consultanței de comunicare. Asta știe să facă și îi poate învăța și pe alții cum să facă.

Titi Aur, pilot de raliuri, fondator al Academiei “Titi Aur”

Titi Aur este poate cel mai cunoscut pilot român de raliuri, cu 8 titluri de Campion Național absolut obținute într-o activitate sportivă neîntreruptă de 27 de ani, cu peste 300 de starturi luate și 51 de raliuri câștigate. În 2007 înființează Școala de conducere defensivă și pilotaj „Titi Aur”, iar în 2015 pune bazele Academiei cu același nume.

Din adolescență, Titi își amintește de Dacia și că era înnebunit după mașini. La prima cursă, o cursă de îndemânare organizată la Focșani, a participat cu mașina familiei, fără ca ai lui să știe. Deși Titi este acum în România, el a fugit din țară în 1987. Se stabilește la Paris, dar nu înainte de a se întoarce în țară pentru a-și aduce iubita, cu riscul de a fi arestat de autoritățile de la acea vreme. Franța și Parisul ca destinație nu au fost întâmplătoare. Visul lui Titi a fost și acela de a urma cursurile unei școli adevărate de pilotaj sportiv, anume Şcoala de Pilotaj Jean-Michel Fabre de la Cergy-Pontoise.

Ca sportiv, Titi a fost mereu în luptă – întâi cu cronometrul, apoi cu el însuși, și abia apoi cu ceilalți concurenți. Orice eșec sau raliu pierdut l-au readus pe Titi înapoi la linia de start pentru a porni din nou în cursă. Aceeași filosofie o aplică și în obiectivele personale și profesionale, cursa devenind o metaforă pentru provocările întâlnite în viață, văzută ca lungul drum din față. Titi crede că un eșec pe parcurs sau o neîmplinire nu înseamnă renunțare sau oprirea din ce avem de făcut, iar parcursul său profesional ilustrează perfect această perspectivă.

Armand Domuță, CEO Restart Energy One

Armand vine la pachet cu o lungă experiență în business și management, pe care se pare că a știut exact cum să o aplice în proiectul său de suflet, ”Restart Energy”. Să creeze un sistem de energie eco transparent pentru clienții săi a fost una din marile dorințe ale lui Armand și exact cu asta s-a ocupat în ultimii 10 ani: a dezvoltat proiecte de energie regenerabilă (PV, hydro și biomasă) și a găsit parteneri prin toate colțurile lumii.
Strateg prin definiție, Armand pare să știe intuitiv de ce are nevoie business-ul său. Așa a dezvoltat sistemul pentru optimizarea predictabilității producției Restart Energy și a inițiat un sistem smart pentru contorizare. Armand este foarte implicat în adaptarea business-ului său la piața din România și la nevoile consumatorilor și, până acum, se pare că ne face viața mai ușoară. A studiat Marketing Management, Contabilitate și Finanțe. Vom păși împreună pe drumul succesului pe care Armand și l-a creat și vom afla direct de la el cu ce impasuri s-a confruntat și cum le-a depășit cu brio.

Moderator – jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy

Unde?

La CoOperativa Bar (Icoanei 86).

Când?

Joi, 19 mai 2022, ora 19:00 (EET)

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?