Gașca Zurli: Șeful Casei SHOW 4

Imagini

Informații

Data: 2 Aprilie 2022, 18:00 Sâmbătă

Descriere

Gașca Zurli pornește în primul turneu national de la începutul pandemiei - Cine este Șeful Casei?

Gașca Zurli se întoarce pe scenă, în primul turneu național de la începutul pandemiei. După doi ani de pauză, cele mai iubite personaje pleacă în țară cu cel mai nou spectacol al trupei.
Cine este Șeful Casei? Aceasta este întrebarea care se va auzi în primăvara aceasta în 10 orașe din România. Oamenii mari și piticii lor sunt invitați să pășească după 2 ani de pauză în lumea veselă a copilăriei, acolo unde joaca rămâne limbajul iubirii dintre părinți și copii. Mirela Retegan și Gașca Zurli au pregătit o mulțime de cântece nou nouțe, pe care spectatorii le vor auzi în premieră în timpul evenimentelor. Cântece noi, jocuri noi, o poveste nouă din care toată lumea învață o lecție importantă în viață.

După doi ani de pandemie, în premieră - Șeful Casei! Suntem foarte entuziasmați, abia așteptăm să plecăm la drum. Am pregătit un spectacol nou - nouț, cu cântece noi, cu un joc pe care-l vor învăța toate familiile din România. Am creat un spectacol antrenant, în care se vor regăsi și copii, și părinții. Abia așteptăm să îl jucăm, să ne întâlnim cu copiii, cu părinții, bunicii. , ne-a declarat Mirela Retegan, creatoarea Găștii Zurli.

Șeful Casei este cea mai nouă producție marca Zurli, un adevărat spectacol al imaginației scris de Mirela Retegan, fondatoarea brandului care aduce culoare și bucurie în viața copiilor români de pretutindeni.

Spectacolul spune o poveste foarte simpatică și plină de învățături despre încrederea pe care părinții le-o arată copiilor lor. Modul în care este expusă povestea, specific universului Zurli, prin joc și joacă este cel care face ca magia să se întâmple în sălile de spectacol.

CINE ESTE ȘEFUL CASEI?

BUCUREȘTI, 03 aprilie, ora 10.00 Teatrul Rapsodia
FOCȘANI, 09 aprilie, ora 10.00 Ateneul Popular Maior Ghe. Paștia
CONSTANȚA, 10 aprilie, ora 10.00 Casa de Cultură a Sindicatelor
BISTRIȚA, 16 aprilie, ora 10.00 Palatul Culturii
BRAȘOV, 17 aprilie, ora 18.00 Lux Divina, Sala Dacia
CLUJ NAPOCA, 08 mai, ora 16.00 Casa de Cultura a Studentilor
TIMIȘOARA, 14 mai, ora 10.00 Casa Tineretului
IAȘI, 21 mai, ora 10.00 Casa de Cultură a Studenților
BACĂU, 22 mai, ora 18.00 Teatrul de Vară, Sala Radu Beligan

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si în rețeaua iabilet.ro.

Prețul biletelor începe de la:
40 lei / persoana la categoria 3
90 lei/ persoana la cetagoria 2
150 lei / persoana la categoria 1. Acest bilet permite accesul la întâlnirea specială cu artistul Gașca Zurli după spectacol.
* La costul net al biletului se pot adauga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing (cumparare bilete).

Prin participarea la eveniment, Participantul se obligă să respecte Termenii și conditiile de participare și acces la spectacol disponibile pe www.zurli.ro/ tuneu-seful-casei.

Informații suplimentare de participare la spectacole

Un bilet de access este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să dețină un bilet, indiferent de vârstă. Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta. Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului.
Vă rugăm să nu întarziați!
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video.

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si in punctele de vanzare din reteaua iabilet.ro.
Biletele se pot cumpara in format fizic in toata tara din magazinele: Flanco si de pe cele 1500 Statii de
Plata SelfPay. Magazine partenere iabilet.ro pe www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare/
Garantam doar valabilitatea biletelor cumparate prin partenerul de ticketing iabilet.ro si reteaua iabilet.ro.

Despre Gașca Zurli

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. A reușit, astfel, să ajungă la inimile copiilor și părinților din România, dar și a românilor din diaspora.
Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.
Cu peste 1,8 milioane de abonați pe YouTube și 300.000 pe facebook, povestea Găștii Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al Părinților.
Gașca Zurli deține un record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. A ajuns în peste 50 de oraşe din România, UK, Ungaria, Franta, Belgia, Italia, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine, iar cântecele Zurli au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.
Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?