Hai să descoperi la atelierul de film Super 10!

Imagini

Informații

Data: 28 August - 4 Septembrie 2022
Locul: Atelierul de film, Bucuresti, Romania

Descriere

Ce vrei să-i transmiți lumii printr-un film? Dar lumea ție?

Hai să descoperi la atelierul de film Super 10!

Dacă ai între 14-19 ani, ești la liceu și ai o pasiune pentru film, te invităm la atelierul de film Super de anul acesta!

Atelierul de film este dedicat tuturor adolescenților care doresc să experimenteze cu mediul audiovizual, indiferent de experiența anterioară. În cadrul întâlnirilor cu trainerii, aceștia vor fi îndrumați în procesul de realizare al unui scurtmetraj nonficțional, învățând totodată care sunt pașii necesari, dar și cum să se raporteze critic la alegerile lor și la limbajul cinematografic.

Anul acesta, atelierul de film va avea loc în timpul ediției aniversare Super10, în perioada 28 august - 04 septembrie 2022 și revine într-o nouă formă, care gravitează în jurul observației și nonficțiunii.

Cei 9 participanți vor fi îndrumați pe parcursul zilelor de atelier de către echipa de traineri Super formată din Dana Bunescu, Neil Coltofeanu, Tudor Jurgiu și Vlad Petri.

În cadrul întâlnirilor cu trainerii, cei 9 participanți se vor implica în crearea și realizarea scurtmetrajelor, sub îndrumarea trainerilor. Participanții vor lucra în echipe, vor filma și își vor monta scurtmetrajele, ce vor fi proiectate în penultima zi din festival.

Atelierul de film Super e spațiul perfect în care îți poți dezvolta creativitatea, explorând toate posibilitățile oferite de domeniul cinematografiei, vei lega prietenii și vei învăța cât de importantă e colaborarea și munca în echipă. Nu conteaza dacă ai sau nu experiență, pasiunea și curiozitatea față de acest domeniu sunt mult mai importante.

Ne interesează curiozitatea și intuiția ta. Căutăm să vedem autenticitatea în aplicația ta, să aflăm câte ceva despre tine prin căutările, interesele, pasiunile, bucuriile, apăsările tale.

Formularul se găsește aici: - https://www.superfestival.ro/2022/05/17/call-atelier-de-film-2022/

Te poți înscrie până pe 5 iulie.

Rezultatele selecției participanților vor fi comunicate la scurt timp, prin e-mail.

În funcție de numărul de participanți, Super va asigura ori o parte ori întreaga sumă necesară pentru cazarea și transportul participanților din afara Bucureștiului.

Dacă ceva din formular nu îți este clar, sau ai vreo întrebare, te rugăm să ne scrii.


Ne găsești pe:

Pagina de Facebook: facebook.com/superadolescentii

Site-ul Super: www.superfestival.ro

Urmărește-ne și pe instagram: @super.festival și pe TikTok: @superteenfestival.

Susține Super pe Patreon! www.patreon.com/superfestival

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?