Hope Festival Bucharest 2020 Rock & Blues

Imagini

Informații

Data: 16 - 17 Octombrie 2020
Telefon Informații: 0722 408 143 /0745 171 770

Descriere

HOPE FESTIVAL BUCHAREST 2020
ROCK & BLUES
16-17 0CTOMBRIE ORA 20.00
ARENELE ROMANE
Muzica rock își are rădăcinile în rock and roll-ul anilor '50. A apărut prima oară prin combinarea muzicii country cu blues. Ulterior s-au adăugat și elemente de rhythm and blues, formă de muzică populară, derivatã din folclorul afro-americanilor.
In acest Festival care va deveni o traditie, ne propunem un remember al rockului, bluesului si va aducem pe scena trupe cu traditie, hituri, o explozie de cantece pe care le vom fredona impreuna, energie, adrenalina si forta muzicii care rezista si evolueaza de o suta de ani.
SEARA DE ROCK ...
PROCONSUL
Aventura numită PROCONSUL a început din pură pasiune pentru muzică!Proconsul este una dintre cele mai respectate și iubite formații de pop-rock din România, înfințată în 1999 și este prima trupă din România care câștigă trofeul Cerbul de aur.În 1999 devin cunoscuți cu maxi single-ul de debut De la ruși….În 2000, cu piesa Cerul obțin locul 3 la festivalul de la Mamaia, secțiunea creație.
A fost o perioada în care lucrurile mergeau greu pentru formație și băieții au fost nevoiți să vândă din instrumente pentru a putea rămâne împreună (acest moment a inspirat piesa “Fără prieteni”). Fără știrea colegilor, Dragoș Dincă a trimis piesa la preselecție la Mamaia și, surprinzător pentru ei, se și califică.În același an, apare albumul Tatuaj.
În anul 2001, Proconsul lansează un nou album: “Mi-ai luat inima”.Acest album a avut foarte mare succes cu single-uri că: Zbor, Mi-ai luat inima, Cerul, Despre tine, Spune-mi despre noi și s-a vândut în peste 50.000 exemplare. Astfel in 2002 se transformă în album de aur. Discul este reeditat intr-o editie special ape carea pare piesa Mama Terra, pesa care ramane rămâne bonus nedreptățit la Eurovision.
În 2003 apare al patrulea produs “10 Povești” iar single-ul “Nu mi-e bine fără tine” are un videoclip inedit și prefațează un disc cu 10 povești de dragoste care se vinde în peste 20.000 de unități.
Urmează apoi în 2004 albumul “5″ care marchează cinci ani de Proconsul și cinci albume scoase.
În 2009 albumul “Sens Unic” dă ascultătorilor exact ceea ce vor să audă de la această formatie. Albumul este lansat la Sala Palatului într-un spectacol producție - unul dintre primele din România care are că invitați pe Marcel Pavel și pe purtătoarea stindardului rock feminin din România- Dida Drăgan.
Doi ani mai târziu, în 2011 Formația Proconsul consideră că ar trebui să adune împreună pe un disc cele mai cunoscute, îndrăgite și difuzate cântece ale lor. Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, ei lansează tot la Sala Palatului albumul Best of Proconsul cu o producție care a ilustrat cei 13 ani de activitate concertistică dar și 13 ani din vieltile persoanale ale membrilor formației.
Anul acesta PROCONSUL implineste 21 de ani de activitate in care a lansat 9 albume, au avut multe colaborari, au dat numeroase interviuri și apariții la radio și TV, au avut concerte nationale si internationale și au parcurs mii de kilometrii! Povestea continuă! Multe premii și distincții de genul Cel mai bun grup al anului, Cea mai bună piesă a anului, Cea mai bună voce masculină a anului, completează palmaresul trupei, dar cel mai prețios trofeu dintre toate este dragostea neconditionata arătată de fanii lor în toți acești ani, fani al căror număr este în continuă creștere și a căror vârstă se situează între 17-60 de ani
Cu soundul deja cunoscut cu influențele new, wave, havey, și pop rock ale anilor ’80,
la HOPE FESTIVAL urca pe scena Bodo - lead vocals, Dragos – guitar, Robert – keyboards, Razvan – drums, Robert U – bass. Vom canta impreuna, intr-un show cum doar ei stiu sa il faca de 21 de ani,
Zbor, Te visez, Pentru tine, Mi-ai luat inima, Cerul si toate hiturile PROCONSUL.
VH2
VH2 este o formație de pop-rock din România, înființată în anul 2002 de foști membri ai grupurilor Holograf
Numele formației a fost ales VH2, de la „Vechiul Holograf”, urmat de „2”, „deoarece numele VH1 a fost luat”.Se alãturã trupei mari muzicieni: Cãtãlin „Tuțã” Popescu (claviaturi, voce), Gabriel Golescu (chitarã) și Rãzvan „Lapi” Lupu (baterie, voce), toți foști membri ai grupului Krypton, Eugen "Soe" Sonia (bas), fost component în Holograf
În vara anului 2002, apare primul lor album, Greatest Hits, și prima piesã în promovare, „Trece vremea”, care are și un videoclip. Aceastã piesã va avea o mare longevitate în toate topurile. Numele Greatest Hits este inedit pentru un album de debut al unei formații, însă, în cazul VH2, acest nume reflectă faptul că este vorba de un super-grup, format din muzicieni cu experiență. Albumul include melodiile „Balada controlorului” și „Păsări de fum”, piese compuse de Pocorschi în vremea când acesta era membru Holograf și apărute pe primul disc Holograf, în anul 1983.
La sfârșitul anului 2002, apare videoclipul piesei „Mai stai”, care în iunie 2003 este nominalizat la premiile MTV România, secțiunea rock.
În 2003 Aristides lanseazã cel de-al treilea videoclip de pe albumul Greatest Hits, la piesa „Fiecare zi fãrã tine”. Scenariul videoclipului presupune apariția mai multor vedete din showbiz-ul românesc.
În 2004, VH2 lanseazã un nou material discografic intitulat Dacã n-ai iubi. Practic, noul material include toate piesele albumului Greatest Hits, plus o piesă nouă, cea care dã titlul albumului și care va fi ilustrată ulterior printr-un videoclip. Melodia „Dacã n-ai iubi” urcã vertiginos în topurile muzicale de specialitate.
În 2005, VH2 compune o nouã piesã care intrã în coloana sonorã a telenovelei Numai iubirea. De asemenea, ei lanseazã un concurs prin care publicul alege titlul piesei, iar titlul ales este „Departe de noi”.
În 2011, după câteva amânări, apare al treilea album, cu numele 2. Albumul primește premiul pentru cel mai bun album din partea Radio România Actualități.
În 2014 este lansat albumul 3: Live în Garaj, înregistrat în cadrul concertului aniversar susținut de formație în Garajul Europa FM în anul 2012, cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate.
Mihai Pocorschi cunoscut publicului in calitate de compozitor al imnului echipei nationale de fotbal pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Italia, compozitor de hituri pentru multi artisti, face din trupa o adevarata revelatie country -rock cu piese care dainuie de-a lungul anilor- Daca n ai iubi, Trece vremea, In fiecare zi fara tine, Mai stai sau Stele in palma ta sunt cateva din hiturile pe care le cantati impreuna cu Mihai si Vladimir Pocorschi.
SPITALUL DE URGENTA
Dan Helciug s-a nascut pe 2 decembrie 1974. A terminat Liceul German Herman Oberth, a absolvit Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica Bucuresti si Facultatea de Stiinte Cognitive.
Actor a jucat in sitcomuri precum Agentia Matrimoniala (alaturi de Tamara Buciuceanu, George Mihaita, Emilia Popescu), Vine Politia sau Nimeni nu e perfect.
Celebritatea muzicala o cunoaste in 1998, alaturi de formatia Parlament, cunoscuta mai ales pentru piesa Vine vara. A parasit ulterior trupa, pentru a infiinta Spitalul de Urgenta in 2000. Devine motorul trupei si aduce pe scena cele mai electrizante hituri.
În anul 2000, lansează primul lor material, EP-ul Trăiască Berea! cu care au lovit din plin piața muzicală și au devenit cunoscuți. Un an mai tarziu lansează și primul album, intitulat Să Cânte Muzica!, in același stil care i-a consacrat. Cele două single-uri -" Bici My Mother" și "Prietenii" au cunoscut același succes ca și piesa "Trăiască Berea" și se cânta la toate petrecerile . Câteva luni mai tîrziu, formația Spitalul De Urgență lansează un nou single "Ori La Bal Ori La Spital" , ca avanpremieră a albumului Spitalomania. Clipurile sunt vizibil influențate de personalitatea artiștilor, ei contribuind foarte mult la realizarea acestora înca din faza de scenariu.Cea mai mare realizare a trupei Spitalul De Urgență, a fost concertul din 2001 de pe scena Festivalului Pepsi Sziget (Ungaria), alături de nume mari din muzica internațională. Au participat la preselecția pentru Eurovision cu piesa Ea (care face parte și din albumul Spitalomania), unde au primit premiul juriului.Anul 2004 a adus încă un album în discografia formației, intitulat "Stupefiant". Apoi in 2005 lanseaza materialul ALCOOL RAFINAT, care cuprinde single-ul CAUT UN BOU, și surprinde prin spontaneitate, optimism și fină ironie, urmat de discul FPS. In noiembrie 2019 lanseaza piesa si clip, in aceiasi maniera caracteristica la piesa DA VAI.
Personalitate excentrica, Dan Helciug nu tine cont de regulile industriei si isi surprinde mereu simpatizantii prin felul de a fi si prin modul de manifestare in situatii inedite.
Dan Helciug abordeaza o serie de teme in general evitate de trupele mainstream, cantand despre viata de student, politica si chiar fotbal. Piesele raman insa incarcate de umorul specific artistului, care nu iarta nici pe altii, insa in final nu se iarta nici pe sine insusi. Are peste 90 de compozitii devenite hituriTRAIASCA BEREA, ORI LA BAL, LAUTARII, NI-MI PASA DE NIMIC, MI SE RUPE INIMA.. ..vor rasuna pe scena HOPE FESTIVAL in prima seara de rock.Membrii trupei abordează un etno-rock (ar putea fi la fel de bine clasificat ca fun-pop-rock, categorie pe care au inventat-o!) cu versuri ironice, dar și comice, care prinde la marele public.
TAVI COLEN BAND& EMMA de la ZU
Tavi Colen s-a nascut la Targu Jiu pe 9 octombrie 1967.Dovedeste din copilarie calitati muzicale deosebite, asa ca parintii sai il inscriu la scoala de muzica din Targu Jiu. Este cooptat intr-un grup de muzica folk “Stelele Gorjului, grup cu care ajunge sa participe in finala pe tara a festivalului “Cantarea Romaniei”. La varsta de 15 ani este remarcat de membrii formatiei HEAVY TON din Targu Jiu si invitat sa li se alature.
In anul 1990 Tavi se muta in Bucuresti indemnat de mama sa, care credea foarte mult in talentul fiului. Aici se alatura formatiei Transilvania si se remarca printr-o interpretare intr-o maniera rock agresiva si isi face intrarea pe scena muzicala bucuresteana.
In anul 1992 devine solist vocal al formatiei VOLTAJ, cu care sustine o serie de turnee in tara. Intr-o seara a aceluiasi an, in camera de camin din complexul Regie, acolo unde locuia impreuna cu Alin Oprea, pune bazele formatiei “TALISMAN”, formatie careia i-a dat numele. Impreuna cu Alin Oprea participa la festivalul “OM BUN” unde castiga marele premiu cu piesa “Atat de singur”.
Trupa Talisman devine un fenomen de masa pe piata muzicala si in anul 1997 sustine un numar record de 182 concerte, fiind cea mai in voga trupa din Romania. In 1997 lanseaza primul album TALISMAN, album care castiga discul de platina. In anul 2000 ei lanseaza un nou album, “DE ZIUA TA”, un alt album care castiga, , un disc de platina. In anul 2001 apare albumul “PENTRU EA, inspirat din colaborarea cu formatia PHOENIX alaturi de care TALISMAN a concertat mult in perioada aceea, iar piesa “NUMAI UNA” de pe acest album devine “imn national”, in sensul ca era ascultata oriunde, oricand si oricum. La inceputul anului 2004, dupa o perioada incarcata de turnee in tara dar si in GERMANIA, FRANTA, ITALIA si AMERICA, se lanseaza albumul “LA PRIMA VEDERE”, care castiga DISCUL DE AUR.
In anul 2006 este pus pe piata albumul “PENTRU PRIETENI” si Tavi participa la turnee in AMERICA SI GERMANIA, atat cu TALISMAN, cat si cu PHOENIX. Tot in 2006 se lanseaza un album “ COLINDE”, ce contine piese retro romanesti dar si colinde compuse de cei doi membri fondatori, Tavi si Alin. In noiembrie 2007, insa, in urma unor neintelegeri nascute intre cei doi de ceva timp, Tavi Colen paraseste formatia “TALISMAN” si isi ia soarta in propriile maini, cu intentia ferma de a incepe o viata noua.
“O VIATA NOUA” se si numeste primul album solo al lui Tavi Colen, un album pe care l-a produs in calitate de compozitor si textier, colaborand partial cu poetul Dinu Olarasu.
In anul 2008, se naste ,,TAVI COLEN BAND” cu care sustine 100 de concerte in tara si peste hotare
Fostul Talisman, care ani buni, după despărțirea de Alin Oprea, canta in propria trupa Tavi Colen Band, urca pe scenă ca solist alaturi de Emma Ștefan, tânăra partenera lui Mihai Morar și a lui Daniel Buzdugan la matinalele Radio ZU. De trei ani de zile este vocea veselă de la Radio ZU, cea care dă replici spumoase lui Buzdu și Morar, iar de cinci ani se pregătește intens cu trupa lui Tavi Colen pentru o carieră muzicală.
Emma Ștefan este din Galați și drumul său până aici a fost cel puțin interesant. Deși e absolventă de Relații economice internaționale, a început ca organizator de evenimente . Așa a ajuns să îl cunoască pe Tavi Colen. “Apoi băieții din trupa lui m-au auzit la repetiții și m-au încurajat să cânt cu ei. Pe cât de înfricoșător părea, pe atât de mult mi-a plăcut. Tavi e un balaur la repetiții! Iar in intervalul acela se muncește foarte mult pentru că vrem să avem un vibe bun şi să cântăm bine live”, spune Emma.
“Vreau să lansez o piesă, care să nu fie neaparat o chestie din care să fac bani, vreau o piesă care să mă reprezinte cu totul, să fie o parte din sufletul meu.
SEARA DE BLUES
Pentru cea de a doua seara, cea de BLUES, organizatorii ne au pregatit cateva trupe de marca ale genului.
MIKE GODOROJA& BLUE SPIRIT
Mike Godoroja s-a născut la București, în data de 5 ianuarie 1965.
El este fondatorul și liderul formației MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT, este solist, compozitor, dar este cunoscut şi ca producător musical, realizator de emisiuni de radio şi televiziune de profil blues, jazz sau rock, și producător de evenimente media.
Muzicianul Mike Godoroja este unul dintre cei mai importanţi promotori ai jazz-ului şi blues-ului din România.
Pasiunea pentru arta sunetelor și-a format-o din copilarie. Și-a început cariera muzicală în anul 1984 alături de fratele lui, Gabriel Godoroja, chitarist și el si au cantata alaturi in formația IZOLIER BAND si în formația PHOEBUS. În facultate a fondat clubul de jazz RICHARD OSCHANITZKY, ajutat fiind de George Marcu, Liviu Zamora și Florian Lungu (Moșu) – excelenți oameni de radio. Și tot în acea perioadă a început cursurile de saxofon tenor cu nemuritorul interpret de jazz Dan Mândrilă.
În anul 1994, în timp ce realiza emisiuni la TVR, a fost și producătorul festivalului CERBUL DE AUR.
În anul 1997 pune bazele proiectului MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT, un proiect care l-a adus pe frontispiciul scenei românești alături de mari artiști români.
În același timp, Mike a fost și producătorul formației IRIS. Colaborea cu aceasta a durat 12 ani. A compus muzică pentru IRIS, FELICIA FILIP și BLUE SPIRIT.
Pe lângă toate acestea, Mike Godoroja este un interpret de excepție, extrem de carismatic și un adevărat showman. El trăiește pentru publicul său și se dedică acestuia în totalitate prin interpretare dar si prin compozitiile sale muzicale si de productie personalizate.
După sute de show-uri în toată țara și prezențe notabile peste hotare, Mike Godoroja vă invită să fiți spectatorii unui concept multimedia cu muzica originală. O producție spectaculară în care blues-ul, rock-ul, folk-ul și tradiționalele motive românești fuzionează cu elemente teatrale și de artă vizuală! Fiți pregătiți să faceți cunoștință cu: 12 sintetizatoare, 11 instrumente cu corzi, 5 orgi și un set de 30 de unități de percuție.
Toate acestea reprezintă munca susținută a artiștilor noștri. Ei au construit cu dăruire, un spectacol excepțional.
Componența trupei este formată din: Mike Godoroja – voce și inspirație, Tibi Duțu – basist, Vali Vătuiu – percuționist, Dorian Pîrvu – pianist și Adi Manolovici – chitarist.
MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT a cântat atăt în țară, la cele mai mari festivaluri de rock, blues, folk (Festivalul de la Gărâna, Festivalul de la Brezoi, Festivalul de Folk, Freedom Jazz Festival, Festivalul Peninsula etc), cât și în afara țării: în Ungaria - Festivalul Duna Party (Budapesta, iunie 2011), în Extremul Orient, Indonezia.
Sunt 30 de ani de când Mike Godoroja face muzică și sprijină artiștii și muzica de calitate din România. A inregistrat cu Blue Spirit 8 albume și a compus melodii pentru Iris, Felicia Filip si Blue Spirit. A fost producătorul muzical al evenimentelor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett și David Palmer.
O seară cu Mike Godoroja & Blue Spirit stă sub semnul magiei. Mike nu numai cântă blues¬-ul, ci il și “povesteste” intr-un scenariu asemanator unei piese de teatru in care fiecare spectator devine un personaj, iar muzica un “instrument” divin.
Mircea Baniciu - “Mike aduce mereu ceva nou, ceva care sa te surprindă!”
Ovidiu Lipan Țăndărică - “Fiecare show al trupei este o descatușare de forțe artistice incredibile!”
Marius Mihalache - “Un spectacol de nivel european…”
MARIUS MIHALACHE cu proiectul SAFTITA
Marius Mihalache este un cunoscut țambalist român. Interpret, compozitor, orchestrator revoluționează prin abordarea diferitelor stiluri muzicale. El interpretează la țambal piese ce pornesc de la muzica clasică, folclor, muzică romanes, jazz și ajung până la etno jazz.
Titlul recitalului este Săftița și este inspirat din folclorul românesc adus pe ritmurile balkanice. Este un mix de sintetizatoare psihedelice peste un țambal, caval și flaut, și alte instrumente clasice din folclorul românesc. Muzica tradițională românească combinată cu sonorități moderne face ca mesajul și esența folclorului nostru să fie transpuse într-un limbaj universal.
Cariera și afirmarea artistului Marius Mihalache confirmă încă o dată faptul că talentul nu cunoaște granițe. La 10 ani câștigă primul său premiu la Atena în Grecia, iar la 17 interpretează la țambal Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert și Mozart stârnind mii de aplauze la Scala di Milano. Urmează întânirea cu acela care îi va fi mentor, renumitul artist american Chick Corea, și i se oferă ocazia de a cânta în deschiderea unor concerte ale acestuia. Înregistrează alături de Gloria Gaynor și Nina Simone. De asemenea are o serie de colaborări cu Ovidiu Lipan Țăndărică, Steve Vai si Kitaro, precum și alți artiști cunoscuți pe plan internațional.
STONES FREE cu FLORIN OCHESCU
Florin Ochescu s-a născut pe 9 februarie 1952 în Bucureşti. Pasiunea vieţii lui: chitara! Cântă împreună cu Liviu Tudan în formaţia “Roşu şi Negru” (înfiinţată în 1963!), apoi în combinaţia supranumită primul supergrup românesc “Progresiv TM” şi lansează unul dintre cele mai bune albume de rock românesc, o adevărată operă rock, numită “PUTEREA MUZICII”. Acest album este foarte căutat de colecţionarii de LP-uri din afara ţării noastre, fiind o „monedă” foarte bună de schimb pentru album de rock sau prog de calibru.
In perioada 1977-1980 a susţinut numeroase turnee în ţară şi peste hotare alături de voci celebre ale rock-ului românesc, Dida Drăgan, Păuniţa Ionescu, ş.a (Rusia, Bulgaria, Cehia, Germania).
Din anul 1981 înfiinţează propriul grup MONOLIT având-o ca solistă pe Dida Drăgan cu care va realiza la Electrecord un single cu piesele “Ochii ploii” şi “Sunt tot eu”. În 1983 îl găsim în cadrul cenaclului Flacăra alături de IRIS cu care va scoate albumul omonim, un excepţional album de hard-rock românesc, ce conţine piesele: “La popas”, “Cei ce vor fi” (pe versurile lui Mircea Dinescu) şi “Iris” semnate de Ochescu.
Anul 1984 înseamnă reîntoarcerea la Roşu şi Negru, fiind coleg cu Liviu Tudan, Adi Ordean cu care va face o serie de turnee în ţară şi străinătate, şi va câştiga premiul 1 al festivalului de la Dresda în 1985. Prezenţa sa în grupul Sfinx (1986-1989) împreună cu Mişu Cernea i-a adus o recunoaştere a stilului său personal, repurtând numeroare succes în Danemarca, Suedia, Norvegia şi Olanda.
Alături de alt chitarist de mare clasă Nuţu Olteanu, a cântat între 1990-1993 cu grupul Holograf din care făceau parte Dan Bittman, Edi Petroşel, Tino Furtună şi Iulian “Mugurel” Vrabete, participând la înregistrări în Anglia şi turnee în ţară şi Olanda. Participă la realizarea albumului „Banii Vorbesc” lansat pe LP în 1991, iar pe CD lansat în 1993, dar în limba engleză de astă dată.
Din 1993 până-n 2005 a activat în Orchestra Radiodifuziunii Române. În 2002 a participat alături de colegii din Big Bandul Radio (dirijor Ionel Tudor) şi invitaţii Sorin Chifiriuc, Eugen Caminschi, Hanno Hofer, Berti Barbera, Alex Tomaselli, Gelu Ionescu la realizarea albumului “Let The Good Times Roll”, unul din puţinele proiecte de blues cu care ne mândrim ca realizare românească.
În 1996 a înfiinţat trupa Blues Convention, foarte apreciată în media muzicală de atunci, avându-l vocalist pe Berti Barbera. Alte grupuri create de Florin Ochescu după 2000 au fost Big Mamou, Blues Caffe şi trio-urile T.O.N.E (Tomaselli Ochescu Neagu Experiment), D.O.N.E şi actualul power-trio D.O.L.E. (Deacă-Ochescu-Lapi-Experiment) cu care a susţinut numeroase concerte de club sau a participat la diverse festivaluri sau evenimente din ţară.
Reprezentant de marcă al muzicii rock de la noi, este şi un apreciat compozitor pentru solista de pop Silvia Dumitrescu, cu care a realizat albumul numit “Încredere”.
Având în vedere tehnica sa deosebită şi ştiinţa sound-ului, putem spune că după plecarea lui Ritchie Blackmore de la DEEP PURPLE, dacă la audiţii ar fi participat şi Florin Ochescu cu siguranţă ar fi fost un competitor redutabil pentru actualul chitarist, Steve Morse.
Acum alaturi de mari muzicieni realizeaza un proiect care aduce pe scena un sound blues original. Ca de fiecare data Florin Ochescu ne face sa vibram cu piesele cantate in mod absolut original blues alaturi de Alex Tomaselli si Lucian CLOPO Cioarga.
HOT LEEKS cu MUGUREL VRABETE
Mugurel Vrabete arhitect, compozitor și autor al multor succese, chitaristul trupei pop-rock Holograf, o prezență-surpriza, care isi doreste o iesire in decor, isi realizeaza dorinta proprie de a pune pe scena blues. Alaturi de 5 nume grele ale blues-ului românesc, consacrate în timp, se reunesc, definindu-se ca o nouă voce aparte. Tînărul grup de veterani ne va canta muzica pe care artiștii au vibrat în tinerețe. Fltrată de experiența și în același timp de entuziasmul juvenil pe care și l-au păstrat, ceea ce vom asculta va avea nostalgia valorii muzicilor vechi aduse in prezent si viitor.
Blues-ul a fost intotdeauna o pasiune pentru cei cinci componenti ai grupului Hot Leeks. Chiar daca activitatea muzicala curenta i-a plasat in diverse arii ale muzicii de scena, ocazia ivita in 2017 prin invitatia de a participa la Festivalul de Blues de la Garana a fost catalizatorul ce a dus la nasterea grupului. Si-au facut simtita prezenta cu succes pe numeroase scene din tara, la festivaluri ca cel de la Brezoi sau Galati si au primit in 2018 premiul Fundatiei Muzza, confirmare a unui debut spectaculos.
Hot Leeks se va prezenta in componenta sa binecunoscuta: Paul Negoita – vocal, George Baicea – chitara, Ovidiu Condrea – tobe, Adrian Mondescu – clape, Iulian Vrabete (HOLOGRAF)– bas, initiatorul si fondatorul trupei.
CEATA BLUE
Alexandru (Sandu) Albiter (n. 5 septembrie 1952, Brașov) compozitor, chitarist și lider al formației rock Grup 74 și al formației de blues Albiter Blues Company, revine in scena blues-ului romanesc cu o noua formula si a ales sa se axeze in zona dinamica a acestuia, cu deosebire spre partea influentata de soul si funk. Urca pe scena Sandu Albiter alaturi de mari muzicieni din zona rock, blues, Victor Solomon(SOLO)- chitara, Paul Negoita- tobe vocal, Marius Mirea- chitara bas, care va incanta cu hituri de mare rezonanta ale bluesului international.


HopeFestival BUCHAREST 2020 va avea loc în datele de 16 si 17 octombrie 2020, ora 20.00 la Arenele Romane din București, biletele donatie putând fi achiziționate online exclusiv pe iabilet.ro.Evenimentul face parte din Proiectul National Cultural “Arta contra drog” si “No drugs revolution” desfasurat de catre CIADO impreuna cu Asociatia Culturala Dracula, si este un eveniment social, la care intrarea se face pe baza de bilet donatie. Spectatorii vor primi la intrare materiale complexe de informare antidrog, care se adreseaza atat parintilor cat si tinerilor.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?