Hot Lagoon - Art Exhibition & Pop-up

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 - 24 Februarie 2021
Locul:Bucureşti, Promenada Mall Bucureşti

Descriere

Tineri ilustratori digitali și artiști 3D au match cu iubitorii de design local la evenimentul Hot Lagoon x Promenada Mall.
În perioada 13 – 24 februarie, Promenada Mall va fi gazda celei mai noi ediții a Hot Lagoon, prima expoziție de artă și pop-up de printuri și tipărituri de artă care promovează noua generație a industriilor creative, invitând tineri artiști, designeri și ilustratori din România.
Sub numele Hot Lagoon x Promenada, această ediție dedicată Lunii Iubirii adună 20 de viziuni diferite asupra conceptului de dragoste pentru sine și pentru celălalt în vremurile tehnologizării rapide, puse pe pânză, hârtie și alte materiale-suport de către cei mai îndrăgiți ilustratori digitali, animatori 3D, sculptori, tipografi, gravori, țesători și artiști multimedia ai momentului.
Printre aceștia se numără ilustratorii Alina Marinescu, Antonia Corduneanu, Bianca Dumitrașcu, Irina Iliescu, Livi Po, Lore I. Ioana, Maria Bălan, Alessia Năstase, Andrei Ilincaru, Chrsrzvn, Co+Lor, Dan Raul Pintea / Dragoste, Drgxp, Primitiv Print, Radu Pandele, Sanzi Lazăr, Volodea Biri. Artista Megan Dominescu va expune un covor țesut manual, Mono Mihai va fi prezent cu o instalație foto interactivă numită „Solitary Boy /eligible man”, iar Palms Cocos a ales să prezinte o sculptură turnată în gips intitulată „Câinele cu șarpele de aur”.


Vernisajul va avea loc sâmbătă, 13 februarie, la etajul 1 (vis-a-vis de magazinul Vagabond) în intervalul orar 15.00 – 21.00, iar la eveniment vor fi prezenți o parte dintre artiștii de pe afiș.
La vernisaj, în intervalul orar 15.00 – 17.00, artista Bianca Dumitrașcu va face o demonstrație live de love lettering pe cartoline.
În weekendul 13 – 14 februarie, lucrările despre dragoste vor putea fi și achiziționate, urmând ca expoziția să rămână deschisă până pe 24 februarie, de Dragobete.
_________________________________________________________________________________
Promenada Mall: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19
Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță
Promenada Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?