Improvisneyland - Comedy Show

Imagini

Informații

Data: 2 Septembrie 2023, 21:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 5 Iunie 2023, 20:00 Luni
  • 17 Aprilie 2023, 20:30 Luni
  • 1 Martie 2023, 20:30 Miercuri

Descriere

Comedie cat cuprinde numai cu Improvisneyland- Comedy Show
Cunoscuți ca veteranii teatrului de improvizație, Improvisneyland este unul din pionierii teatrului de improvizatie din România: "Dacă nu ai fost la noi la spectacole pana acum, probabil te-ai întâlnit cu noi la un training sau teambuilding al firmei sau poate la aniversarea sau nunta unui prieten", Improvisneyland aducând zâmbetul pe buze peste tot pe unde a pășit.
Dacă totuși, nu știi de unde să ii apuci, avem aici câteva detalii:

Improvisneyland este formată din actori profesioniști de top, care joacă la cele mai importante teatre din România și în seriale de comedie cunoscute.

Improvisneyland este creatoarea Festivalului Național de Improvizație din România, primul, singurul și cel mai tare festival de improvizație autohton.

Iar dacă încă mai eziți dacă să vii la acest spectacol unic, iți spunem atât: Improvisneyland este Campioana Impro Battle 2022, care recunoaște cea mai tare trupă de improvizație din România!

Improvisneyland face Comedy Impro Show în stare pură, cu audiență pentru întreaga familie, interactiv, spontan, fără limită de vârstă sau de râs!

Distributie: Axel Moustache, Pavel Bârsan, Andreea Samson, Radu Ciobănașu, Mădălin Mandin, Doina Antohi, Andreea Mateiu, Beatrice Rubică.

Un spectacol organizat de Syarela Arts.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?