James Bond Symphonic Night Show

Imagini

Informații

Data: 22 August 2022, 20:00 Luni

Descriere

"James Bond Musical Night Show" este un spectacol unic pe scena din Romania. Intreaga coloana sonora a seriei James Bond va fi interpretata live de Zaza Band sub semnatura maestrului Razvan Cojanu, acompaniata de trei voci unice: Cezar Ouatu si Alexandra Craescu si de invitata Maria Petre, ce vor interpreta cele mai cunoscute piese din filmele James Bond care ne-au incantat pe toti.
Toate acestea vor fi completate de o interpretare scenica care va surprinde audienta. Un spectacol de muzica, lumini si actiune care va va purta intr-o aventura de neuitat si care va va da o doza bine meritata de relaxare si actiune. Inainte de inceperea spectacolului va exista un cocktail bar de bun venit. Accesul se va face la ora 19.30 pentru cocktail bar iar spectacolul va incepe la ora 20.00. La toate acestea se adauga o colectie unica de masini Aston Martin ce vor fi puse la dispozitie de partenerul principal al acestui eveniment, Tiriac Collection. Nu vrem sa mai divulgam si alte surprize, asa ca va lasam sa le descoperiti live intr-un show inedit.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?