Madame Sophie Urban Fair

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 - 18 Octombrie 2020
Preț: Intrare liberă
Evenimentele trecute
  • 19 - 20 Septembrie 2020

Descriere

Luna Septembrie este dedicata activitatilor in familie sau cu prietenii!
Intre 19-20 Septembrie te asteptam intr-o locatie exclusivista, la Maison 13, pentru un eveniment de shopping alternativ si urban!
In premiera am selectat cele mai cool truck-food-uri din Bucuresti care te vor surprinde cu preparate delicioase, de la șiberek si kataif la burgheri si bere artizanala!
Pentru ca la fiecare editie incercam sa aducem ceva nou si potrivit personalitatii tale, creatorii de frumuseti urbane ti-au pregatit haine, bijuterii, jucarii, obiecte artizanale, cosmetice pentru o piele frumoasa si sanatoasa, produse din lavanda sau miere.
Iar daca esti in cautarea unui cadou sau vrei sa faci o schimbare in decorul casei sau biroului, gasesti tablouri, accesorii si ceramica.
Toate sunt create special pentru tine, iubitorule de frumos si calitate!

Copiii vor fi rasfatati cu dulciuri si inghetata artizanala. Si cat timp tu faci plimbari printre standurile de sub copacii umbroși, cei mici pot participa la ateliere de creație.
Pentru ca vrem sa oferim o cat mai mare diversitate, Cristian DeNis, finalist IUmor, va sustine un spectacol de scamatorie.
Te vei simti in siguranata, chiar si in contextul actual. Purtarea mastii este obligatorie, vom avea dezinfectant de maini la receptie, iar accesul in locatie va fi limitat la un numar de maximum 50 de persoane concomitent.
De 8 editii sustinem si promovam micile ateliere de creatie. Te invitam sa cumperi local, autentic romanesc urban! Te invitam sa cunosti oamenii din spatele brandurilor, sa socializezi si sa petreci timp de calitate pret de un week-end!
Participand la acest eveniment îți exprimi acordul de a apărea în materialele foto-video de ansamblu care vor contribui la promovarea acestuia. (daca nu doresti sa apari in materialele foto-video trebuie sa specifici acest lucru la receptie.)
 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?