MagicFM - Radioul lui Mos Craciun prezinta Magic Christmas

Imagini

Informații

Data: 12 Decembrie 2023, 19:00 Marți

Descriere

Magic FM, singurul post de radio din Romania care de 14 ani difuzeaza exclusiv muzica de Sarbatori, incepand cu 1 Decembrie, organizeaza pe 12 decembrie, la Sala Palatului, un super-concert caritabil, pe parcursul căruia se vor auzi cele mai frumoase cântece dedicate Sarbatorilor de Iarna, pe care le ascultați cu aceeași emoție în fiecare sfârșit de an la Magic FM.
Show-ul all-stars de la Sala Palatului, cu participarea Bucharest Jazz Orchestra dirijată de Simona Strungaru, va fi prezentat de Liana Stanciu. Primul val de artiști care vor cânta pe 12 decembrie, pe scena super-concertului caritabil, a fost deja anunțat de către organizatori: Alina Eremia, Alin Dincă, Erika Isac, Florian Rus, Flroin Ristei, Holly Molly, INNA, Miki K-pital, Minelli, Nicole Cherry, Olivia Addams, WRS, cărora li se vor adăuga mulți alții.
Profiturile realizate cu acest super-concert caritabil vor merge catre Asociatia Blondie si vor contribui la achiziția primului avion ambulanţă din România destinat transportului în afara ţării a copiilor cu afecțiuni grave ce nu pot fi tratați la noi.
Începând cu luna martie 2020, Asociația Blondie transportă cu zboruri medicale toți copiii care au nevoie să ajungă de urgenţă la spitale din afara ţării pentru că boala de care suferă nu poate fi tratată în România. De peste de trei ani, asociația a organizat 172 de zboruri pentru peste 500 de copii. „Copiii bolnavi nu au timp! De aceea, noi, la Asociația Blondie, ridicăm un avion care să îi ducă în siguranță la spitalul unde viața le poate fi salvată. Copiii care odată erau grav bolnavi primesc timp. Ani! Primii pași. Primii dinți. Primul cuvânt. Prima zi de școală. Pentru că așa e normal. Avionul nu va fi rosu ci roz. De ce roz?
Pentru că este culoarea pe care copiii cardiaci o au imediat după intervenția medicală care le salvează inimile. Roz înseamnă bine, înseamnă o inima sănătoasă.
Noi credem că totul va fi bine și roz!”, a precizat Asociația Blondie.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?