Marea Finala - Battle MC

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Decembrie 2018, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Odata cu Semifinala din Quantic de pe 24 noiembrie, vom afla numele finale ale concurentilor ce se vor lupta pentru titlul Battle MC Romania 2018, in Marea Finala de pe 15 decembrie de la Arenele Romane.
Spike va fi prezent pentru un concert întreg la Marea Finală de la Arenele Romane din 15 Decembrie, unde va cânta piese de pe materialul nou lansat anul acesta intitulat “Propaganda” unul din cele mai bune materiale hip hop din 2018.

Battle Mc este primul turneu de evenimente Hip-Hop desfășurate sub conceptul unui Campionat Național. Obiectivul propus este de a aduce în prim plan tineri MC din intreaga țară, pasionați de cultura urbană și dornici sa se exprime liber în versuri, pe ritmul muzicii pe care o iubesc.

Campionatul Național de Battle Mc a luat naștere în anul 2010 sub forma unui turenu eliminatoriu cu 3 etape: preselecții ce se organizează în toată țara, semifinale și finală. Fiecare etapă având cate 16 concureți ce se “duelează” 1vs1 în versuri compuse pe loc. Din 2010 până în prezent, Battle Mc a fost rampa de lansare a multor artiști underground din România precum: Macanache, Psihotrop, Faust, Neli, Phunk B, Exile

Pentru această finală, s-au organizat preselecții in Ploiești, Galați, Iași, Constanța, Cluj, Brasov, Pitesti și Bucuresti.

Pe 15 decembrie, la Arenele Romane, începând cu ora 19:00 vino să vezi cum ia forma adevărata mișcare hip hop din România!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?