MP Kids Shine Bright Christmas Gala

Imagini

Informații

Data: 5 Decembrie 2022, 17:00 Luni

Descriere

Suntem încântați să anunțăm prima gală ce poartă semnătura MP Kids Academy – MP KIDS SHINE BRIGHT CHRISTMAS GALA care se va desfășura pe 5 decembrie, începând cu ora 17:00 în Sala Pictura a Teatrului Național București, TNB
MP KIDS SHINE BRIGHT CHRISTMAS GALA este organizată pentru a celebra 2 ani de activitate sustinută și o comunitate închegată de peste 150 de copii absolvenți. Scena Sălii Pictura a TNB va acomoda un spectacol creativ, intocmit de la 0 care îmbină momente de teatru, prezentări de moda, discursuri, fiind pentru 2 ore locul în care cei mai talentați absolvenți ai academiei își vor etala cunoștintele acumulate.

Pentru că ne dorim să punem un zâmbet strălucitor pe fetele tuturor copiilor, ne îndreptăm atenția și către copiii vulnerabili din România și îi vom avea alături pe cei de la SOS Satele Copiilor cu cea mai nouă campanie - “O vorbă bună” prin care vom aduna fapte și vorbe bune. În România peste 8.000 de copii sunt separați anual de familie și ajung în sistemul de protecție specială. An de an, acești copii trec prin trauma separării, care lasă urme grele și vine cu o avalanșă de gânduri și frici pentru ei.

Te așteptăm să afli mai multe direct de la fondatoarea MP KIDS ACADEMY – Bianca Păduraru, profesorii asociați și a micilor absolvenți.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?