Museum Quest: Treasure Hunt

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data:
  • 17 Aprilie 2021, 13:00 Sâmbătă
  • 24 Aprilie 2021, 13:00 Sâmbătă
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Museum Quest: Treasure Hunt
Evenimentele trecute
  • 10 Aprilie 2021, 13:00 Sâmbătă

Descriere

Museum Quest by Trapped este un treasure hunt cultural și interactiv, unic în România, ce are loc în cele mai cool muzee din București.

Museum Quest îmbină latura culturală a unei vizite la muzeu, cu interactivitatea și misterele unui escape room, dar și adrenalina unui treasure hunt. Fiecare joc Museum Quest are o poveste unică, inspirată din tematica muzeului vizitat.
Evenimentul Museum Quest – Treasure Hunt la Muzeul de Istorie are loc pe urmele istoriei României, unde participanții vor parcurge în detaliu informațiile întâlnite și se vor afla în permanentă comunicare și căutare de indicii. Descoperind misterele pieselor din lapidarium și tezaur, echipa de arheologi se află în misiunea recreării poveștii unei piese demult uitată.

La un eveniment Museum Quest la Muzeul de Istorie vor participa într-o zi 6 echipe. Scopul fiecărei echipe este rezolvarea corectă a unui număr cât mai mare de misiuni. Cum? Folosindu-se de informațiile culturale și indicii, dar și de aptitudini personale, intuiție și muncă în echipă!
Fiecare echipă va avea un Kit de Explorator, pus la dispoziție la începutul jocului de către Game Master. Kitul este plin de surprize! Dacă echipele au nevoie de ajutor și indicii, pot oricând comunica cu Game Masterul.
Și pentru că este vorba de o competiție, echipa câștigătoare va primi un premiu surpriză!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?