Museum Quest: Treasure Hunt la Muzeul Antipa

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Evenimentele trecute
  • 15 - 16 Septembrie 2021
  • 8 - 9 Septembrie 2021

Descriere

Museum Quest by Trapped este un treasure hunt cultural și interactiv, unic în România, ce are loc în cele mai cool muzee din București!
Museum Quest îmbină latura culturală a unei vizite la muzeu, cu interactivitatea și misterele unui escape room, dar și adrenalina unui treasure hunt! Fiecare joc Museum Quest are o poveste unică, inspirată din tematica muzeului vizitat.
Evenimentul Museum Quest – Treasure Hunt la Muzeul Antipa vă poartă într-o expediție de 75 de minute în jurul lumii, unde istoria naturală, animale unice și continente pline de viață vă așteaptă să le descoperiți magia.

La un eveniment Museum Quest la Muzeul Antipa vor participa, pe parcursul întregii zile, maximum 6 echipe. Scopul fiecărei echipe este rezolvarea corectă a unui număr cât mai mare de misiuni. Cum? Folosindu-se de informațiile culturale și indicii, dar și de aptitudini personale, intuiție și muncă în echipă.

Fiecare echipă va avea un Kit de Explorator, pus la dispoziție la începutul jocului de către Game Master. Kitul este plin de surprize și indicii pentru rezolvarea misiunilor #museumquest! Dacă echipele au nevoie de ajutor pe parcursul traseului, pot oricând comunica cu Game Masterul aflat în incinta muzeului.

Experimentează altfel muzeul și descoperă cultura cu Museum Quest!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?