Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2017

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Noiembrie 2017, 19:00 Sâmbătă

Descriere

Ediţia cu numărul 22 a spectacolului "Noaptea Devoratorilor de Publicitate", organizată şi anul acesta de Dakino Production, va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie 2017, la Beraria H. 

În deschidere, publicul va fi întâmpinat cu un show de exceptie al trupei The Amsterdams, începând cu ora 20.00. În continuare, va putea fi urmărit formatul deja cunoscut publicului de gen: 4 calupuri cu spot-uri publicitare internaţionale, prezentate în premieră în România.

Prima ediţie a Nopţii Devoratorilor de Publicitate a avut loc în 1981, sub titulatura "Friandises", pentru ca Jean Marie Boursicot, creatorul evenimentului, să-l denumească ulterior "La Nuit des Publivores". Succesul său nu a întârziat să apară: de-a lungul timpului, spectacolul a fost prezentat în peste 40 de ţări de pe toate continentele. 

Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi şi potenţiali. Astfel, participanţii au ocazia să se informeze şi să îşi educe gusturile în ceea ce priveşte dezvoltarea internaţională a unei categorii foarte importante în mass-media: publicitatea. 

Acces: 19:00 | Show: 20:00

Bilete: 
50 LEI - Cat. A - în faţa ecranului principal, cu loc la masa
35 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

Biletele pot fi cumpărate:

➡ online de pe bilete.ro (https://www.bilete.ro/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-2017/) și iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-noaptea-devoratorilor-de-publicitate-30213/)
➡ fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos
➡ la intrare în seara evenimentului

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?