Nu Stau Acasă 2 (disability friendly)

Imagini

Informații

Data: 11 Septembrie 2022, 15:00 Duminică

Descriere

Help Me Be A Rockstar și Supereroi printre noi continuă povestea "Nu Stau Acasă", o serie de concerte incluzive, accesibilizate și adaptate persoanelor cu dizabilități.

Nu Stau Acasă #2 va avea loc pe 11 Septembrie și se va desfășura pe timpul zilei, accesul publicului făcându-se începând cu orele 15:00, astfel și ceI mici putându-se bucura de el.

Nu se vor folosi efecte luminoase (blindere, stroboscoape sau reflectoare puternice), volumul muzicii va fi la un nivel prietenos, iar Lavinia Chițu va interpreta melodiile în limbajul semnelor românești.

Line-up Nu Stau Acasă #2:
VUNK
om la lună
Adame Wolf

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI ȘI PENTRU ÎNSOȚITORII ACESTORA (număr maxim recomandat: 3), fiind necesară înscrierea prin intermediul unui formular.
Formularul se completează de către persoana cu dizabilități ce dorește să participe la eveniment sau pentru / în numele ei, dacă aceasta nu are vârsta sau capacitatea de a o face.

Pentru că proiectul “Nu Stau Acasă” e unul incluziv, am pregătit și un număr limitat de bilete pentru susținători.
Avem 50 de bilete în perioada de pre-sale, la prețul de 49,99 lei.
Numărul de bilete ar putea fi suplimentat in pre-sale sau la intrarea la eveniment in funcție de locurile rămase libere în urma înscrierilor participanților cu dizabilități.

Biletele sunt destinate publicului larg ce dorește să contribuie la crearea unei experiențe
incluzive (public tipic + public cu dizabilități) și să susțină proiectul prin achiziția acestora.
Fondurile strânse din achiziția de bilete, donațiile de la concert sau din vânzarea de produse sunt folosite pentru a acoperi cheltuielile de organizare și producție a evenimentului și pentru a se investi în accesibilizarea evenimentelor viitoare.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?