Oraș civilizat, oraș frumos | Workshop pentru copiii de 6-10 ani

Imagini

Informații

Data: 27 Mai 2023, 14:00 Sâmbătă

Descriere

La Mița Biciclista Stabiliment creativ îi îndeamnă și pe copiii din București să ajute la schimbarea în bine a acestui oraș.
Alături de Grow up Romania pregătim pentru ziua de sâmbătă, 27 mai, un workshop la Casa Mița Biciclista, pentru copii cu vârste între 6 și 10 ani.

Activitatea este susținută de Dana Ostacie și Iulia Groves (Grow Up Romania) și se va desfășura între orele 14:00 - 18:00.

Credem în educația civică timpurie, încă de la vârste mici. Pornind de la simțul de apartenență la oraș și de la nevoia celor mici să-și cunoască comunitatea, cartierul și orașul, Grow Up România a construit un workshop în care explică prin joc, noțiuni despre civism și implicare civică. Îi încurajăm să exploreze orașul cu încredere și curiozitate, să meargă pe jos, cu bicicletele, trotinetele, să învețe despre locurile istorice sau locurile de patrimoniu din oraș, să descopere lucruri interesante, dar și să vină cu idei de cum ar putea îmbunătăți zona în care locuiesc.

Participanții la workshopuri vor afla noțiuni despre explorarea urbană folosind ca material kitul "Am Grija de Orașul Meu", și vor pleca acasă cu postere făcute chiar de ei.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?