Pe urmele regilor traci la Kazanlak

Imagini

Informații

Data: 5 Iunie 2022, 06:00 Duminică
Locul: Parcare Victoriei, București, România

Descriere

Duminica 5 iunie vom face o incursiune fascinanta pe urmele neamului tracilor (aproximativ 200 de triburi), cel mai mare neam dupa indieni, cum amintea Herodot, triburi care aveau sa se aseze cu 2000 de ani inainte de Hristos si pe teritoriul tarii noastre, dar si al Bulgariei.
Traseul nostru va pleca din Bucuresti trecand granita pe la Giurgiu Ruse, lasand in urma vechea capitala a Taratului Vlaho-Bulgar, Veliko Tarnovo si oprindu-se pe Valea Regilor Traci la Kazanlak.
Prima oprire va fi la Muzeul de Istorie din Kazanlak, unde vom avea ocazia sa admiram printre alte artefacte si vestigii istorice decoperite in mormintele princiare de pe Valea Regilor, coroana de aur a regelui Seutus III, casca și genuncherele sale, împreună cu o colecție rară de monede și alte obiecte din epoca tracică.
Dupa ce vom afla istoria acestor locuri importante pentru neamul nostru ne vom deplasa ca sa vizitam cel mai renumit si mai interesant mormant al unui rege trac descoperit pana acum. Vom avea ocazia sa patrundem in interiorul mormantului unde vom admira picturile murale ce reprezinta scene din viata de zi cu zi a regelui trac si unde veti afla mai multe lucruri interesante de la ghidul vostru Tony.
Incarcati cu cunostinte noi si incantati de cele vazute ne vom intoarce pe acelasi drum si vom ajunge in jurul orei 22 la Piata Victoriei.
P.S. Asa cum v-am obisnuit vom avea si obiective surpriza.
TOTAL NR DE LOCURI : 8 LOCURI
LOCURI DISPONIBILE : 8 LOCURI
TARIF/ PERSOANĂ – 170 lei / persoana
Tariful include :
• Transport cu microbuz Mercedes Benz Sprinter (8 locuri + șofer, aer condiționat, scaune rabatabile, geamuri heliomate, sistem audio, spațiu depozitare bagaje)
• Ghid de turism autorizat de Ministerul Turismului
Tariful nu include :
• Mesele neicluse in program
Alte taxe si cheltuieli personale
• Asigurare medicală/ storno (opțională)
Taxa de acces Muzeu de Istorie Kazanlak – 8 leva/adulti ; 2 leva / studenti ; copiii sub 7 ani gratis ; taxa foto 5 leva
Taxa de acces mormant Kazanlak : 8 leva/adulti ; 2 leva / studenti ; copiii sub 7 ani gratis
Va recomand sa schimbati leva in Bucuresti pentru ca timpul nu ne va permite sa schimbam in Bulgaria.
ACTE NECESARE : carte de identitate (CI) in termen de valabilitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea din tara.
IMPORTANT :
Cei care doresc sa mearga sunt rugati sa ma contacteze pentru a confirma disponibilitatea locurilor.
In urma confiormarii locului telefonic sau prin mesaj trebuie sa trimiteti o copie dupa cartea de identitate la adesa de email : mesamistours@oldlinetravel.ro si numele excursiei.
Ulterior veti primi factura proforma in baza careia se va face plata si contractul.
Agentia de turism cu care colaborez este OLD LINE TRAVEL

 

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?