Povestea Mascotelor Zurli

Imagini

Informații

Data: 3 Decembrie 2022, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Zurli, brandul creat de Mirela Retegan, anunță deschiderea Teatrului Zurli, pe Lipscani!
Zurli, brandul de familie creat în urmă cu 16 ani de Mirela Retegan, inaugurează o nouă divizie: teatrul dedicat copiilor cu vârsta până în 6 ani. Spectacolele sunt jucate exclusiv de Mascotele Zurli și pot fi văzute de copii și părinți, în fiecare sâmbătă și duminică, pe scena teatrului Sala Rapsodia, din capitală.

Toamna aceasta, copiii și părinții descoperă împreună Povestea Mascotelor Zurli, într-un spectacol original marca Zurli. Teatrul Zurli se mută pe Lipscani.

,,Mi-am dorit foarte tare ca în perioada în care Gașca Zurli străbate țara, să existe un format care să îi bucure pe prietenii din București. Și m-am gândit ce ar fi, dacă într-o zi, Păpușile Zurli s-ar transforma în păpuși vii? E un spectacol creat în stilul Zurli, de poveste în poveste. O să vă placă foarte tare!", declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Mascotele Zurli sunt o extensie a fiecărui personaj din GașcaZurli, create întocmai după chipul și asemănarea lor.

Povestea Mascotelor Zurli este un spectacol despre prietenie și răbdare. Copiii învață că atunci când îți dorești ceva foarte tare, dorința se poate adeveri, dacă ai puțină răbdare și o mână de prieteni care să te susțină.

Spectatorii vor regăsi în spectacol toate cântecele, veselia și ingredientele care fac din lumea Zurli, o lume a copilăriei și a poveștilor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?