Revelion 2019 - Spotlight on You

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 31 Decembrie 2018, 21:00 Luni
Preț: 021 206 6261

Descriere

Fii gata să începi noul an în lumina reflectoarelor! O intrare demnă de covorul roșu, cele mai preţioase accesorii, ţinute fantezie şi machiaj ca în filme? În noaptea dintre ani totul e permis!

Jukebox și Bella Santiago, The Band şi DJ-ul din Hard Rock Cafe îţi garantează o noapte incendiară, la care trebuie neapărat să îţi aduci pantofii de dans! Te aşteptăm să redescoperi frenezia rock’n’roll a anilor ’60, legendele rock din anii ’70, explozia de culori disco-pop a anilor ’80, stilul rebel din anii ’90 şi atitudinea indie rock a zilelor noastre.

Iar dacă acest cocktail de ritmuri muzicale ţi-a deschis pofta de distracție, atunci află că meniul pe care ţi l-am pregătit pentru noaptea de Revelion este cel puţin la fel de delicios şi cuprinde peste 40 de tipuri de băuturi şi preparate culinare rafinate:

Biletele sunt disponibile în magazinul nostru la preţul de 780 lei/persoană. Iar dacă te grăbeşti să prinzi un loc şi îţi cumperi biletul înainte de 1 decembrie BENEFICIEZI DE PRETUL SPECIAL DE 710 lei/persoană.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 14 ani preţul unui bilet este de 395 lei.

Nu mai sta pe gânduri! Vino să te distrezi şi să-ţi faci intrarea triumfală în 2019, la petrecerea in care superstarul esti chiar tu!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?