Septembriada - Bounty Fair - ediție de toamnă

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 - 19 Septembrie 2021
Locul:Bucureşti, Casa Universitarilor

Descriere

După ce am migrat peste o vară fără răsuflare, facem escală la Septembriadă.
Noi suntem oamenii fluturi, iar toamna asta suntem în căutare de flori în orașul mare. Flori târzii, care au ritmul lor aparte și ne învață că e în regulă să ieșim din tipare. Branduri mici cu vise mari, care au ales procesul lent și produse în serie mică pentru idealistul din tine.
Ca motiv în plus de sărbătoare, Bounty Fair ca eveniment împlinește 50 de ediții. Nu știm cât înseamnă asta în vieți de fluture, dar ne iubim metamorfozele!
Ce găsești la #Septembriadă?

haine de iubit în noul sezon, care propun un design și materiale alternative, croite de la zero, upcycled sau personalizate cu aplicații și picturi;
bijuterii și accesorii de autor, care au întotdeauna ceva interesant de spus;
produse de îngrijire și bunățăți fără nicio vină în cele mai neașteptate combinații, direct din natură;
bucurii pentru cei mici sau pentru copilul din tine, de la hăinuțe la jucării și multe alte născociri de poveste care au luat naștere în ateliere românești;
obiecte de design pentru un acasă mai românesc și mai de atmosferă;

Cei care expun la Bounty Fair sunt români pasionați care au ales să-și facă din artă, design și handmade un stil de viață, mici ateliere care trec de preselecție și care au nevoie de susținerea ta pentru a continua. La fiecare ediție suntem în căutare de noi talente așa că dacă te încadrezi sau cunoști pe cineva pe care crezi că ar trebui să-l cunoaștem cu toții, scrie-ne!
”Septembriada” face parte dintr-o paletă de 5 evenimente de shopping creativ organizate de-a lungul anului de Bounty Fair, alături de - Înăuntru, Bounty Mărțișor - Spring O’Clock și La Umbra Târgului

Septembriada
18 & 19 septembrie (orele 10-20)
Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46)
intrare – 10 lei/gratuit pentru copii (20% din suma încasată va merge către o cauză caritabilă, NU include participarea la ateliere)
Fiecare bilet participă automat la tombola cu premii creative pe loc,
din partea brandurilor participante.
Odată cu participarea la acest eveniment îți exprimi acordul de a apărea în materialele foto-video de ansamblu care vor contribui la promovarea acestuia.
Ne vedem acolo!

Prezentarea certificatului de vaccinare sau a unui test PCR (72 ore) sau antigen (24 ore) sau a dovezii de trecere prin boala nu mai veche de 90 de zile este esentiala.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?