Soundart Festival 2022

Imagini

Informații

Data: 14 - 16 Aprilie 2022
Preț: 40 - 170 lei

Descriere

Ajuns la cea de-a 4-a editie, festivalul Soundart, ce va avea loc intre 14-16 aprilie 2022 in Clubul Quantic din Capitala, isi propune sa depaseasca sfera sonoritatilor prog si stoner si sa fie un festival al muzicii percepute ca arta de sine statatoare.
Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. iabilet va va informa in caz ca evenimentele se amana sau se anuleaza in timp util. Multumim!

De la sonoritati sludge si post-metal, trecand prin esenta stoner-ului si ajungand pana la avantgardismul neofolk-ului modern, acest Soundart se anunta inca de pe acum ca fiind cea mai interesanta si experimentala editie, o reala incercare de extindere a granitelor audio-vizuale.

 

Printre trupele care si-au confirmat prezenta se numara Green Carnation, Truckfighters, Roadkill Soda, Belzebong, ARAC Ensemble, Allochiria si multe altele.

Abonamentele pot fi achizitionate la oferta de presale la pretul de 170 RON si ofera accesul in cadrul festivalului pentru cele trei zile, 13 – 15 martie 2020.

Bilete SoundArt Festival 2021 ziua I – 40 RON – The Dead Creed, ARAC Ensemble

Bilete SoundArt Festival 2021 ziua II – 90 RON – Contraband X, Saver, Eyes To Argus, Belzebong, Green Carnation

Bilete SoundArt Festival 2021 ziua III – 90 RON – Beauty and the Rat, A Broken Design, Allochiria, Roadkill Soda, Truckfighters

Incepand cu prima zi a festivalului abonamentele si bilete vor putea fi achizitionate si din Quantic Club la urmatoarele preturi: Abonament - 200 RON, bilet ziua I – 50 RON, bilet ziua II -120 RON, bilet ziua III – 120 RON.

Trupe confirmate pana in acest moment:

Green Carnation - avantgarde/progressive metal, Norvegia

Truckfighters – stoner, Suedia

Allochiria – sludge/post-metal, Grecia

Belzebong – stoner/doom metal, Polonia

Roadkill Soda - stoner/desert rock, Romania

ARAC Ensemble – neo-dark folk, Romania

The Dead Creed – acoustic death-doom, Grecia


Eyes To Argus – experimental post-rock, Malta

Saver – sludge/post metal, Norvegia

A Broken Design - hard rock/stoner rock, Malta

Contraband X - groove/progressive metal, Romania

Beauty and the Rat – post-grunge/stoner metal, Romania

Facebook event page

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?